Care sunt legăturile de afaceri ale familiei Biden cu România

In Stiri externe de ultima ora
Imens succes electoral pentru Donald Trump dupa alegerile din SUA

Cu câteva zile înaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite, în care se confruntă actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump, și fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, Joe Biden, oficialii americani aruncă o nouă informație devastatoare pentru politicianul democrat. Se sugerează că familia acestuia, prin urmare și el, ar fi avut legături de afaceri suspecte în mai multe țări, printre care și România. Astfel, potrivit sugestiilor şefului de Cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, prezent luni în emisiunea “The Evening Edit” a reţelei americane Fox Business Network, , interesele de afaceri din străinătate ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden – fost vicepreşedinte american şi actualul candidat al democraţilor la Casa Albă -, s-au extins la România, China şi Ucraina, iar opinia publică americană se poate aştepta să afle mai multe ‘în zilele ce urmează’. De asemenea, The Wall Street Journal este aşteptat să publice în această săptămână un articol cu privire la afacerile lui Hunter Biden, însă nu este clar dacă Meadows s-a referit la acesta. ‘Mi se pare fascinant că o parte din banii care par să se scurgă spre familia Biden vin în linii mari din România, din Ucraina şi din China, exact cele trei ţări pentru care Joe Biden a fost trimis special (în calitate de vicepreşedinte)’, i-a spus Meadows gazdei sale, Elizabeth MacDonald. Potrivit lui Meadows, Joe Biden va avea ‘de dat o mulţime de explicaţii’. Fostul vicepreşedinte democrat a dezminţit în mod repetat că ar fi discutat cu fiul său Hunter despre interesele de afaceri ale acestuia în străinătate.
‘Comparaţiile sunt foarte tulburătoare’, a mai spus Meadows. ‘Aşa încât nu e surprinzător ca ei (echipa de campanie a lui Biden) să spună ”Nu vom vorbi cu presa”’, a adăugat şeful de personal al Casei Albe, citat de site-ul Fox News.

Citeste si aceasta stire:  Parlamentul Arab cere Romaniei sa lase ambasada la Tel Aviv

You may also read!

Kremlinul a stabilit care sunt țările ”neprietenoase” Rusiei

Guvernul de la Moscova a aprobat aşa-zisa lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi

Read More...
3-motive-pentru-a-trimite-colete-in-pungi

3 motive pentru a trimite coletele in pungi si plicuri de curierat speciale

Atunci cand vrei sa trimiti un colet, cea mai buna varianta este aceea de a apela la solutii optimizate

Read More...

Fără mască în aer liber, din 15 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că începând din 15 mai se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie în exterior,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora