Canapele, comode, măsuţe TV – cum le integrezi într-un living modern

In Stiri de ultima ora din lifestyle
shutterstock_1451023706

Livingul, sau camera de zi, este locul ideal pentru a împărtăşi poveşti cu cei dragi, a servi masa sau a urmări un film la televizor.

Pentru a crea un spaţiu modern armonios şi confortabil, ar trebui să ştii cum să alegi canapele, comode şi măsuţe TV adecvate şi să ştii cum să le integrezi. Iată câteva sfaturi de care merită să ţii cont.

Creează un punct focal pentru living

Stabileşte care este punctul focal al camerei de zi şi aranjează mobilierul în jurul acestuia. Ca puncte focale se pot alege canapele comode în culori vesele, semineele sau televizoarele de dimensiuni mari.

Creează zone de conversaţie

Foloseşte-te de mobilier pentru a crea zone îmbietoare de conversaţie. Oamenii ar trebui să se simtă cât mai confortabil pentru a putea discuta lejer între ei, fără a fi nevoiţi să stea în poziţii incomode. Dacă livingul are dimensiuni mari, se pot crea mai multe zone distincte de conversaţii.

Facilitează traficul şi nu bloca drumul cu piesele de mobilier

Nu uita să păstrezi suficient spaţiu între piesele de mobilier şi pereţi, astfel încât oamenii să poate circula nestingheriţi pentru a ajunge în orice colţ al camerei.

Citeste si aceasta stire:  Un tatuator, Eric Catalano, deseneaza unghii pe degetele amputate

Nu lipi mobilierul de pereţi

Una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face atunci când mobilezi un living modern este să lipeşti mobilierul de pereţi. În acest mod nu maximizezi spaţiul ci, dimpotrivă, creezi senzaţia de micşorare a camerei. În plus, aşezând piesele de mobilier din living mai aproape unele de altele creşti senzaţia de intimitate necesară unui loc de discuţii.

Foloseşte covorul pentru a delimita o zonă

Utilizarea covoarelor este o cale excelentă pentru a defini o zonă de discuţii sau de relaxare. Nu folosi un covor prea mic, însă. Toate piesele de mobilier din acea zonă ar trebui să încapă pe covor, iar dacă spaţiul nu permite acest lucru, ar trebui ca măcar picioarele din faţă ale acestora să fie pe covor.

Foloseşte măsuţa de cafea pentru a crea o zonă intimă de discuţii

Măsuţele de cafea sunt piese foarte practice şi se pot folosi cu succes în centru zonelor de conversaţii. Nu uita, însă, că înălţimea acesteia ar trebui să fie puţin mai mică decât înălţimea scaunelor sau a fotoliilor din jur. De asemenea, lungimea măsuţei de cafea ar trebui să aibă jumătate sau măcar două treimi din lungimea canapelei.

Citeste si aceasta stire:  Ghidul pentru cumpărarea jachetei de toamnă pentru bărbați

You may also read!

Boli asemănătoare Covid-19 circulau deja în Wuhan, la Institutul de Virusologie, în toamna lui 2019

Şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo a acuzat din nou vineri China că ascunde adevărul cu privire la adevărata origine

Read More...

Irlanda cere test COVID negativ la intrarea in tara

Guvernul irlandez a anuntat noile conditii de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei COVID-19. Ele intra in vigoare

Read More...

Românii pot plăti cu criptomonede în magazine

Românii pot achita cumpărăturile cu criptomonede chiar la casa de marcat în magazinele care utilizează platforma software SmartCash RMS. Este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora