Să nu uităm: China este sursa dezastrului provocat de Covid-19. Cum acționează propaganda comunistă chineză în România. (2)

In Stiri de actualitate din Romania

Așa cum arătam în articolul anterior, China, prin reprezentanții săi de la București, consemnați în Ambasadă, încearcă să deturneze furia românilor. De la ținta firească, Republica Populară Chineză, și miile de chinezi care au venit din China în România, în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020 când pandemia de Covid-19 era în floare în China, la autoritățile care, chipurile, acționează împotriva poporului. Propaganda chineză a descoperit între timp ”jucăria” Facebook, o rețea de socializare preferată de români, dar care este interzisă în China pentru că nu poate fi controlată de cenzura comunistă. Așa că chinezii de la Beijing i-au însărcinat pe linie de partid pe cei de la București să își facă propagandă pe rețeaua capitalistă americană Facebook, atât de detestată de Beijing. Recent, un purtător de cuvânt al Ambasadei Chinei, care nu își dă numele, publică pe Facebook un lung mesaj critic la adresa autorităților române dar și la adresa presei libere de la București, care îndrăznește să critice China Comunistă pentru ororile comise și dovedite, pe plan internațional prin compania-paravan de spionaj a Beijingului, Huawei, și pe plan intern, prin masacrul sistematic comis împotriva minorității uigure din China. De asemenea, așa cum amintește și site-ul Buletin de București, pagina de Facebook a ambasadei chineze este principalul motor al transmiterii mesajelor de la centru în timpul pandemiei de Covid-19. Dacă până acum, pe contul ambasadei erau doar mesaje ale realizărilor partidului, despre liderul Xi Jinping și despre ce frumos este să trăiești în China, acum retorica a devenit una mai ascuțită. S-a ajuns ca China, sursa tuturor nenorocirilor provocat de pandemia de Covid-19, care a blocat românii în case, i-a lăsat fără locuri de muncă și, în numeroase cazuri, a adus moartea, să fie prezentată ca salvatoarea lumii. China ne dă măști de proastă calitate, China, ajută, China face, China drege. O deturnare hilară a atenției de la nenorocirea pe care China a adus-o în România și în lume. Iar în hora propagandei chineze intră nimeni altul decât Victor Ponta, fostul premier care are pe conștiință zecile de morți de la Colectiv, dar mai rămâne în memoria românilor și ca politicianul care voia să construiască o mega-moschee în București și cel care și-a propus să vândă Centrala Atomo-Electrică de la Cernavodă Chinei, sub pretextul construirii reactoarelor 3 și 4. Un demers care a fost blocat la timp, iar cursul firesc al lucrurilor a fost ca Centrala de la Cernavodă să fie modernizată cu ajutorul Statelor Unite.

Citeste si aceasta stire:  Coronavirus: Întreg guvernul României intră în auto-izolare

You may also read!

Coruptie in Germania : manevre cu achizitiile publice de masti

Un deputat german din partidul cancelarului Angela Markel isi da demisia de la Crestin-Democrati, dupa izbucnirea unui scandal in

Read More...

Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Huawei simte din plin efectul sancțiunilor economice americaneiar acest lucru este demonstrat în raportul companiei chineze pe luna ianuarie.

Read More...

“Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a a II-a, si sotia sa, actrita Meghan Markle, au realizat un lung interviu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora