CFMOTO 300SR ABS ’21 – Performanță pe două roți

In Stiri auto de ultima ora
image001

Un partener potrivit pentru orice ocazie, fie în zone urbane, fie pe trasee mai dificile sau îndelungate, CFMOTO 300SR ABS ‘21 a continuat să urce de-a lungul anilor în preferințele iubitorilor de adrenalină, dar chiar și a persoanelor mai liniștite, care doresc ca pur și simplu să facă o plimbare relaxantă prin oraș. Putere, confort și siguranță sunt cuvintele care stau la baza acestui model inovator, creat cu pasiune și dorință de a satisface cât mai mult riderul care se află la bord.

O investiție înțeleaptă și ușoară

Dacă te-ai hotărât să faci această achiziție care să-ți aducă adrenalina de care ai nevoie, drumul către a găsi un astfel de model este unul ușor. Pe motoclass.ro vei găsi motocicleta CFMOTO 300SR ABS ’21 cu o garanție de 3 ani, cu posibilitate de extindere și alternativa unei plăți în rate. În ciuda designului și performanțelor ce fac ca vehiculul să pară unul foarte costisitor, această motocicletă oferă atât calitate, cât și un preț foarte convenabil.

Citeste si aceasta stire:  Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan

Caracteristici tehnice și de design

O motocicletă care a dobândit caracteristici de la modelele de curse, acest vehicul este unul entry-level, potrivit pentru cei ce sunt noi în lumea pe două roți, fie că îl vor utiliza pe șoselele urbane, fie pe circuit. Cu un design modern și agresiv, nuanțat într-o paletă de culori adecvată tipului Sport Street, acest autoturism va reuși cu siguranță să fascineze privirile celor din jur. Performanța este garantată datorită motorului cu 1 cilindru, 292.4cc, DOHC, EFI, cu răcire pe lichid care dezvoltă până la 29.2cp și un cuplu de 25.3Nm la 7250 rpm. Acesta mai vine dotat cu o cutie de viteze în șase trepte, sistemul ABS, cât și cu farurile și luminile de zi puternice cu LED, pentru o vizibilitate mai bună. Cunoscută pentru tehnologia modernă implementată în vehicule, compania CFMOTO a adus și acestui model un ecran digital LCD și un display TFT color de bord, pentru a-i oferi pilotului șansa să intre într-un mai bun contact cu motocicleta. Acest display afișează informații multiple, precum vitezometru, turometru, starea bateriei cât și temperatura exterioară. În plus, îți poți conecta smartphone-ul la autoturism prin tehnologia Bluetooth.

Citeste si aceasta stire:  Două scutere electrice de la Yadea pentru a traversa jungla urbană: C-line și C-umi

image002

Autonomie și consum

Deși este un vehicul puternic, CFMOTO 300SR ABS ’21 oferă o eficiență bună de consum, ce se va resimți în buzunarul tău, în urma realimentărilor mai rare, cât și o autonomie mare, de până la 300km, datorită rezervorului cu o capacitate de 12 litri.

Măsuri de siguranță

Atât pentru amatori, cât și pentru piloții experimentați, condusul pe două roți poate fi un lucru dificil, dus la perfecție doar de către cei ce se antrenează zile la rând în a da ce pot mai bun. Echilibrul este un factor radical, care, într-un moment de neatenție, îți poate pune viața într-un mare pericol. Însă, până a ajunge la o stabilitate mai bună pe motor, ce va preveni riscul accidentelor, trebuie să te asiguri că porți echipamentul adecvat unui astfel de vehicul, precum casca, care este atât obligatorie, cât și vitală, cotiere, genunchiere, mănuși și geacă de protecție.

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora