”Ciuma galbenă”, Covid-19, s-a întors în forță în China – numărul de cazuri se dublează de la o zi la alta

In Stiri externe de ultima ora

Autoritățile comuniste de la Beijing sunt din nou în stare de alertă din cauza Covid-19.Deși China anunțase că nu mai există o răspândire a Covid-19 pe perioada verii, iată că acum apar sunte de cazuri, iar numărul infecțiilor se dublează de la o zi la alta.

Ghinion, Beijingul nu mai poate ”exporta” virusul mortal, pentru că deja a răspândit acest microb în toată lumea. Acum toate țările s-au baricadat și se feresc pe cât posibil de China. Au apărut tulpini mutante ale viruslui chinezesc, ultima în Japonia, și nu ar fi exclus ca noul coronavirus mutant să ajungă și la chinezi

Beijingul, sub asediu ”ciumei galbene”

Liderii comuniști de la Beijing au impus deja noi restricții pentru cei 25 de milioane de locuitori ai capitalei. O adevărată închisoare sclipitoare pentru chinezii care și-au creat teroarea cu propriile mâini, după ce au ratat răsturnarea sistemului în iunie 1989. Cartierele din Beijing sunt în adevărate închisori, pentru că oamenii nu mai au voie să circule în oraș. Mai e puțin până când chinezii vor fi din nou obligați să stea în case.

Citeste si aceasta stire:  Ancheta privind eventualele legaturi Trump-Rusia s-a incheiat

În case sunt însă chinezii din orașele Shijiazhuang și Xingtai, cu câteva milioane de locuitori fiecare, din provincia Hebei. Pentru o săptămână, după ce 300 de oameni au fost testatți pozitiv pentru Covid.

Mai multe site-uri au anunțat că sunt restricții de circulație din și spre Shijiazhuang, oraș cu 11 milioane de locuitori, și sunt interzise adunările publice, școlile sunt închise la fel și cartierele.

De asemenea, muncitorii din alte părți ale Chinei nu mai sunt primiți în Beijing decât în condiții excepționale și după un cotrol sanitar strict.

Iar la intrările în Beijing pe cale rutieră se așteaptă ore întregi, pentru controalele sanitare.

În Beijing, pasagerii trebuie să scaneze un cod de sănătate înainte de a se putea urca în taxi sau în maşinile firmelor de ride-sharing.

You may also read!

A murit legenda televiziunii americane, Larry King

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști americani de televiziune, Larry King, devenit un star mondial datorită emisiunilor la postul

Read More...

Viorica Dăncilă sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea

Începe războiul din umbră în PSD. Scoasă pe ușa din dos, ca servitoarele, din partid, Viorica Dăncilă răbufnește într-o

Read More...
11

Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora