Coincidență stranie: un incendiu a izbucnit și la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim, în același timp cu flăcările de la Notre Dame

In Stiri de actualitate din Romania

Un incendiu a izbucnit la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim luni seară, în același timp în care, la mii de kilometri distanță de Israel, flăcările cuprindeau catedrala Notre Dame din Paris, scrie presa americană. Imaginile surprinse de postul oficial de televiziune al Autorității Naționale Palestiniene au arătat flăcările care ieșeau din acoperișul moscheei, dintr-o structură cunoscută drept sala de rugăciune Marwani sau Grajdurile lui Solomon. Potrivit unui comunicat oficial al Autorității Palestiniene. incendiul a izbucnit la camera de gardă iar flăcările au fost stinse rapid de brigada de pompieri. Presa israeliană scrie că vestea că un incendiu a izbucnit la moscheea Al-Aqsa, al treilea loc sfânt al Islamului și locul de unde se spune că Mahomed s-a urcat la cer, a fost umbrit de tragedia care a cuprins catedrala Notre Dame din Paris, care a fost devastată de flăcări luni seară.

Moscheea este situată în Ierusalimul de Est, în complexul cunoscut drept Orașul Vechi, pe o platformă situată deasupra Zidului Plângerii, pe locul vechiului templu al lui Solomon. Clădirea a făcut parte din teritoriul Iordaniei până în 1967, când Ierusalimul de Est a fost eliberat de armata israeliană.

Citeste si aceasta stire:  Gwyneth Paltrow va juca într-un serial produs de Netflix

You may also read!

Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui

Read More...

Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

A fost facut public raportul intocmit dupa 2 ani de ancheta de procurorul special Robert Mueller. Documentul, de 400

Read More...

Un robot a devenit prezentator de știri la postul național de televiziune din Rusia

Postul național de televiziune din Rusia, Rossiya 24, a introdus un robot pe post de prezentator pentru unele buletine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora