De astazi ne scade factura la mobil pentru apeluri in tari UE

In Stiri de actualitate din Romania

Tarifele pentru apeluri si SMS-uri transmise din Romania catre numere din orice stat UE vor fi de maximum 0,19 euro/minut (faraTVA)  0,06 euro/SMS (fara TVA).

Plafonarea este stabilita de o reglementare europeana care intra in vigoare, in toate tarile UE, incepând cu data de 15 mai 2019. Noile tarife sunt valabile si pentru celelalte tari din Spatiul Economic European, Norvegia, Islanda si Liechtenstein.

Tarifele in roaming au scazut inca de acum 2 ani

Reglementarea care intra astazi in vigoare vine firesc dupa ce acum doi ani au fost desfiintate tarifele in roaming. Totusi, consumatorii erau intr-o situatie absurda: cand se aflau in alt stat UE, puteau vorbi sau trimite mesaje text fara grija facturii; in schimb, cand sunau de acasa intr-o tara UE tarifele puteau fi destul de piperate.

Operatorii de telecomunicatii din toate tarile UE vor trebui sa anunte consumatorii cu privire la noile tarife, care insa sunt valabile numai pentru uzul personal, adica doar pentru clientii privati. Firmele nu fac obiectul acestei reglementari, tinand cont ca operatorii si furnizorii de servicii de telefonie mobila au oferte speciale pentru clientii comerciali.

Citeste si aceasta stire:  Klaus Iohannis conduce în preferinţele românilor

Monica

You may also read!

E toiul verii si suntem tentati sa bem cat mai rece pentru a ne racori. E o greseala ce ne poate imbolnavi grav

Avertismentul medicilor: nu beti apa de la gheata ! Un pahar cu apa de la gheata suna extraordinar de tentant

Read More...

Victorie pe toata linia pentru presedintele Ucrainei

Slujitorul Poporului, partidul fostului actor de comedie ajuns presedintele Ucrainei, a castigat confortabil alegerile legislative anticipate. Formatiunea presedintelui va

Read More...
hb-newsin

5 locuri in Bucuresti care merita vazute

Bucuresti - acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora