De astazi ne scade factura la mobil pentru apeluri in tari UE

In Stiri de actualitate din Romania

Tarifele pentru apeluri si SMS-uri transmise din Romania catre numere din orice stat UE vor fi de maximum 0,19 euro/minut (faraTVA)  0,06 euro/SMS (fara TVA).

Plafonarea este stabilita de o reglementare europeana care intra in vigoare, in toate tarile UE, incepând cu data de 15 mai 2019. Noile tarife sunt valabile si pentru celelalte tari din Spatiul Economic European, Norvegia, Islanda si Liechtenstein.

Tarifele in roaming au scazut inca de acum 2 ani

Reglementarea care intra astazi in vigoare vine firesc dupa ce acum doi ani au fost desfiintate tarifele in roaming. Totusi, consumatorii erau intr-o situatie absurda: cand se aflau in alt stat UE, puteau vorbi sau trimite mesaje text fara grija facturii; in schimb, cand sunau de acasa intr-o tara UE tarifele puteau fi destul de piperate.

Operatorii de telecomunicatii din toate tarile UE vor trebui sa anunte consumatorii cu privire la noile tarife, care insa sunt valabile numai pentru uzul personal, adica doar pentru clientii privati. Firmele nu fac obiectul acestei reglementari, tinand cont ca operatorii si furnizorii de servicii de telefonie mobila au oferte speciale pentru clientii comerciali.

Citeste si aceasta stire:  Chinezii vor fi alungați de la Cernavodă

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora