Despre siguranță și control cu ajutorul serviciilor unui  operator RSVTI

In Stiri de afaceri de ultima ora
abc control

Centrale termice, generatoare de aer cald, cuptoare industriale și arzătoare, compresoare, motostivuitoare, vase de expansiune, lifturi și elevatoare…toate acestea, vă spun ceva ? Poate că Da sau poate că Nu. Dar indiferent de răspuns, realitatea este că toate acestea au nevoie de servicii profesioniste de întreținere și de certitudinea că siguranța dumneavoastră nu este pusă niciun moment în pericol. Pe scurt, aveți nevoie de serviciile unui  operator RSVTI care se ocupă cu monitorizarea tuturor instalațiilor/utilajelor/mijloace de ridicare care funcționeaza sub incidenta ISCIR.

Și există cel puțin două motive principale pentru care un operator RSVTI este esențial atunci când dețineți asemenea instalații și echipamente, precum cele enumerate mai sus:

Primul motiv este unul foarte simplu: pentru a preveni accidentele și a vă păstra siguranța personală și a celor din jurul dumneavoastră. Dincolo de utilitatea lor clară, instalațiile și utilajele pot crea suprize… neplăcute, iar acestea vin întotdeauna către cei care sunt nepregătiți sau trăiesc cu impresia că „nu o să ni se întâmple tocmai nouă”. Din păcate, astfel de percepții sau credințe au dus la pierderi umane și materiale imense, de aceea a le contracara este o datorie civică a fiecăruia dintre noi.

Citeste si aceasta stire:  Soc in transportul aerian: pierderi de 300 de miliarde de dolari

Al doilea motiv este acela că legea din România vă obligă să angajați serviciile unui operator RSVTI atunci când dețineți astfel de echipamente sau instalații. Legea nr. 64 din 21 martie 2008 (conform Art. 15) privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil, menționează între obligatiile detinatorilor de astfel de echipamente și pe aceea de a beneficia de serviciile unui operator autorizat, responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică în utilizare a instalaţiilor/echipamentelor, denumit RSVTI, conform prescripţiilor tehnice. Iar legea trebuie respectată, în orice condiții. Mai mult,  nerespectarea prevederilor art. 15 din Legea nr. 64/2008 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amendă de la 30.000 lei la 40.000 lei.
In acelasi timp, legislatia in domeniul asigurarilor prevede ca asigurarea cladirii, spatiului sau altor bunuri nu este valabila fara respectarea legislatiei mai sus prezentate.

Foarte clar, nu-i așa ? Pasul următor este să găsiți un operator RSVTI în București sau în alt oraș, care să aveți încredere deplină. Oferte există din plin pe piață, dar cum alegem ? Dacă opțiunea dumneavoastră este să externalizați aceste servicii, atunci există câteva elemente care vă pot ghida în alegerea corectă a unui operator RSVTI.

Citeste si aceasta stire:  Cadere istorica pentru Bursa de Valori Bucuresti. Banca este cea mai afectata!

În primul rând, este important să evaluați experiența furnizorului de astfel de servicii, să vă asigurați că operatorii lor sunt bine pregătiți, dețin autorizații în domeniul I.S.C.I.R., I.S.U., A.N.R.E., A.N.C, etc., și au în dotare tehnologii și echipamente de măsură și control moderne și funcționale.

Este, de asemenea, important să aveți acces la un mod de lucru flexibil și cât mai digitalizat cu putință. Nu vreți să pierdeți timpul cu munții de hârtie și documente, scopul fiind să beneficiați de un flux rapid al deciziilor și documentelor. Stabiliți condiții contractuale foarte clar cu furnizorul ales și asigurați-vă că va livra ceea ce promite.

Și ca să nu pierdeți vremea căutând, ABC Control este o opțiune care vă poate scuti de dureri de cap suplimentare. Ei bifează cu succes toate cerințele de mai sus, iar colaborarea dintre dumneavoastră și ei va fi una de lungă durată. Nu de alta, dar poate vreți să vă concentrați pe creșterea afacerii dumneavoastră… siguranța lăsați-o pe mâinile profesioniștilor!

Citeste si aceasta stire:  Miliardarul Jack Ma, amendat de Beijing cu o sumă colosală

You may also read!

O vedetă din serialul ”Peaky Blinders” a murit la 52 de ani

Tragedie în cinematografia britanică și mondială. Celebra actriţa britanică Helen McCrory, care s-a remarcat în filme jucând în producții

Read More...

România pregătește expulzarea unor diplomați ruși, după modelul SUA

Toată lumea se aștepta ca Administrația Joe Biden să fie una mai liniștită, după controversatul mandat al lui Joe

Read More...
tipuri aer conditionat Vollmax

Avantajele aerului conditionat multi split de la Vollmax

Fiecare utilizator de aer conditionat isi doreste tot ce este mai bun pentru locuinta si pentru confortul sporit al

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora