Festivalul de jazz de la Montreux a fost anulat din cauza COVID-19

In Stiri culturale de ultima ora

Este pentru prima data in istorie cand prestigiosul festival nu se mai tine. Evenimentul urma sa aiba loc in iulie.

Festivalul de la jazz de la Montreaux e considerat Rolls Royce-ul spectacolelor muzicale din acest gen muzical si are loc neintrerupt, an de an, din 1967. Un sfert de milion de spectatori vin de obicei la marele eveniment din lumea jazz-ului, care dureaza doua saptamani.

Potrivit organizatorilor este imposibila desfasurarea festivalului in conditii de distantare sociala asa ca urmatoarea editie va avea loc anul viitor, intre 2 si 17 iulie. An de an, festivalul de jazz de la Montreux se bucura de prezente de calibru greu: Elton John, Sting, Janet Jackson, Chick Corea, iar anul acesta, printre participanti se numarau Lionel Richie si Lenny Kravitz.

COVID 19 anuleaza evenimente culturale de exceptie

Si faimosul festival al filmului de la Cannes, in sudul Frantei, are o soarta incerta.  Trebuia sa aiba loc intre 12 si 23 mai, dar organizatorii anuntasera, initial, amanarea pentru luna iulie. Acum insa au revenit, precizand ca, in actualele conditii, nici in iulie nu poate avea loc. Organizatorii incearca sa-si pastreze optimisul si spun ca tin neaparat sa aiba loc anul acesta si marea competitie cinematografica sa nu fie anulata.

Citeste si aceasta stire:  LibFest, incepe maratonul cultural de la Brasov

Austria isi redeschide o parte din muzee luna viitoare

Muzeele din Austria si unele spatii culturale vor fi redeschise, treptat, de la jumatatea lui mai. Nu a fost inca stabilita o data. Oricum, evenimentele mari, cu public numeros, cum ar fi festivalurile, sunt interzise pana pe 31 august.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora