Încălzirea în pardoseală electrică VS Încălzirea în pardoseală prin pompă de căldură

In Stiri de ultima ora din lifestyle
4.incalzireinpardoseala

În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au marcat progrese destul de mari, deoarece casele moderne sunt mult mai bine izolate. Din ce în ce mai mulți instalatori profesioniști au acumulat experiența necesară în ceea ce privește instalarea, întreținerea și înlocuirea sistemelor de acest fel, ceea ce înseamnă că aveți pe cine să vă bazați atunci când doriți să puneți la punct un astfel de proiect.

Încălzirea modernă în pardoseală constă dintr-un dispozitiv care produce căldură și o rețea de cabluri care radiază căldura pe toată suprafața casei.

Dispozitivul de producere a căldurii poate fi un sistem electric sau o pompă de căldură. În cazul unui sistem electric, acesta este pur și simplu pornit pentru a funcționa. Pe de altă parte, în situația unei pompe de căldură, este necesar un fluid (apă caldă sau rece) pentru a distribui căldura în rețeaua de cabluri.

Există două tipuri de încălzire prin pardoseală, respectiv încălzirea electrică în pardoseală și încălzirea hidraulică în pardoseală. În cazul celei dintâi, putem spune că este ceva mai practică, tocmai pentru că nu implică costuri de întreținere. În cazul unei probleme majore, cum ar fi topirea cablurilor, firele defecte sunt pur și simplu schimbate. Pe de altă parte, încălzirea prin pardoseală cu o pompă de căldură necesită întreținere, însă oferă rezultate extrem de bune, chiar satisfăcătoare.

Citeste si aceasta stire:  Fa o alegere inteligenta cu ceasurile Beyond Watch

Privind în contrast, încălzirea în pardoseală cu un radiator electric este catalogată ca o încălzire blândă, a cărei intensitate este benefică și foarte plăcută.

În altă ordine de idei, indiferent de sistemul ales, acesta vine cu o serie de avantaje de ordin estetic, deoarece este invizibilă, și economisește spațiu pentru instalarea mobilierului. Prin urmare, decât să vă mai faceți griji cu privire la modul în care vă veți distribui caloriferele în casă, mai bine vă gândiți la cum anume să vă amenajați locuința în așa fel încât să fie cât mai plăcută din punct de vedere vizual. De asemenea, nu necesită nicio întreținere specială și economisește cu până la 15% mai multă energie decât un sistem de încălzire tradițional.

O investiție pe moment, beneficii pe viață

Dincolo de multiplele avantaje de ordin financiar, există multe alte aspecte pozitive ale acestor opțiuni puse la dispoziție Maricon. În primul rând, trebuie să vă raportați la faptul că acesta este extrem de economic, mai ales dacă dețineți panouri solare. Există posibilitatea de a vă încălzi casa o iarnă întreagă, fără să fiți nevoit să consumați resurse financiare majore. Așadar, acesta este doar un prim beneficiu pe care îl constituie această variantă. Pe de altă parte, spațiul pe care îl puteți câștiga, în lipsa caloriferelor, este și el un aspect care nu trebuie neglijat, mai ales dacă ne gândim la cât de voluminoase pot fi unele dintre caloriferele pe care le-am putea avea în casă.

Citeste si aceasta stire:  Cand este bine sa iti instalezi un interfon in locuinta?

Încălzirea în pardoseală este mult mai avantajoasă din acest punct de vedere, pentru că nici măcar nu veți simți deranjul obiectelor care ocupă loc în casă.

Maricon, magazinul în care găsiți toate materialele de care aveți nevoie

Dacă ați ajuns la concluzia că, într-adevăr este o investiție pe care doriți să o faceți, atunci vă spunem că la noi, la Maricon, veți găsi toate materialele și ansamblurile de care aveți nevoie pentru ca sistemul dumneavoastră de încălzire să fie complet. Mai mult decât atât, puteți beneficia de consultanță de specialitate din partea colegilor noștri, care vă vor oferi tot suportul de care aveți nevoie, astfel încât să vă bucurați din plin de toate beneficiile pe care vi le poate conferi aceaste pachete de încălzire în pardoseală.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro