Iulie va fi canicular

In Stiri de actualitate din Romania

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie.

In perioada 1 – 8 iulie, cu excepția regiunilor vestice unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioada, mai ales în sudul și sud-estul țării. Va ploua in cantitati normale in est si sud-est, dar mai mult decat normal in vestul si nord-vestul Romaniei.

A doua saptamana din iulie, 8-15, va fi foarte calduroasa,  la nivelul intregii tari, dar mai ales in sud. Iar ploile vor fi in limitele normale.

Potrivit ANM, in intervalul 15-22 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice. Regimul pluviometric va fi apropiat de normal.

Ultima saptamana din iulie vine tot cu temperaturi caniculare, peste media obisnuita, in toata tara, dar, ca si in intervalele precedente, va fi mai cald in sudul tarii. Va ploua in cantitati normale, insa in zona de munte cantitatea de apa ar putea fi mai mica decat nivelul normal.

Citeste si aceasta stire:  Coronavirus: Peste 100 de cazuri. România intră în scenariul nr 3

Monica

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

ANPC face verificari la Otopeni, in urma plangerilor pasagerilor

Mai multi pasageri au semnalat, inclusiv pe retelele de socializare, defecțiuni la sistemul de ventilație din Aeroportul Internațional Henri

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro