Lucruri pe care trebuie sa le stie orice parinte despre armele Airsoft

In Stiri de ultima ora din lifestyle
lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stie-orice-parinte-despre-airsoft

De multe ori copiii vin acasa si isi informeaza parintii ca au nevoie de un pistol airsoft, iar majoritatea parintilor se vad nevoiti sa intrebe: “Ce sunt aceste pistoale airsoft si de ce un copil ar avea nevoie de o asemenea arma?”. Iata cateva lucruri pe care parintii poate ca nu le stiu despre aceste tipuri de arme.

Airsoft este mai vechi decat Paintball-ul

Airsoft a fost inventat inainte de paintball in anii ’80. Tokyo Marui din Japonia a creat primul pistol airsoft, cu aproximativ opt ani inainte de a fi inventat paintball-ul. Primele arme erau alimentate de un cilindru de aer comprimat care era conectat la pistol printr-un furtun. Au fost folosite pentru impuscarea tintelor si pentru a juca jocuri de razboi in padure. Intr-un timp foarte scurt, acesta a devenit popular in intreaga tara si mai apoi s-a raspandit in toata lumea.

Este vorba despre arme neletale cu viteza redusa

Armele Airsoft au fost create pentru a fi tunuri neletale cu viteza redusa. Acest lucru se realizeaza utilizand un BB din plastic de 6 mm sau 8 mm foarte usor (de la 0,12 la 0,45 grame), lansat la viteze mici. Copiii mari si mici si-au dorit dintotdeauna sa se joace de-a soldatii, iar aceste arme le ofera posibilitatea de a face acest lucru cu echipamentul de protectie potrivit.

Citeste si aceasta stire:  Sa fim frumoase, chiar daca stam acasa !

Este nevoie totusi de precautie pentru problemele de siguranta. Exista probleme de siguranta in utilizarea de pistoale airsoft de care parintii trebuie totusi sa fie constienti. Copiii trebuie sa se joace imbracati cu haine complete, camasi cu maneci lungi, pantaloni si manusi. BB-urile vor lasa doar urme prin haine, dar pe pielea goala acestea pot provoca rani, mai ales daca sunt utilizate de la o distanta nu suficient de mare. Toate campurile de joaca de interior si de exterior necesita ochelari de protectie complet sigilati, proiectati pentru paintball sau airsoft.

Responsabilitatea si siguranta armelor sunt critice. Deoarece exista un element de pericol cu ​​aceste arme, acesta reprezinta un mod excelent de a preda responsabilitatea si siguranta armelor. Impunerea de reguli stricte de siguranta ii ajuta pe copii sa inteleaga ca trebuie sa fie atenti chiar si atunci cand joaca un “joc” “sigur”.

Norme de siguranta pentru utilizarea armelor airsoft:

  • este nevoie de purtarea permanenta a ochelarilor;
  • arma se indreapta intotdeauna intr-o singura directie;
  • pune intotdeauna arma in siguranta pana cand esti gata de a trage;
  • nu pune niciodata degetul pe tragaci pana nu tintesti si esti gata sa tragi;
  • trateaza intotdeauna arma ca si cum ar fi incarcata;
  • trateaza intotdeauna arma airsoft ca pe o arma adevarata.
Citeste si aceasta stire:  Cum ni se schimba stilul de viata din cauza crizei energetice ?

Urmand aceste reguli, vei fi in siguranta si te poti distra considerabil la o intalnire cu prietenii, de orice varsta ar fi vorba.

In cazul in care vrei sa te apuci de Airsoft, este important sa incepi aceasta experienta prin documentare, astfel incat sa stii exact riscurile si avantajele, dar mai ales sa folosesti corect armele disponibile pentru campul de lupta.

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro