Mâna lungă a propagandei Chinei. Partidul Comunist bântuie Europa

In Stiri externe de ultima ora

Sub masca îndoctrinării și a infiltrării spionilor și a agenților de influență în țările din Europa, în special în cele membre ale Uniunii Europene, printre care și România, Partidul Comunist Chinez promovează așa zisa prietenie între partide. După modelul eșuat deja al Internaționalei Socialiste a Uniunii Sovietice. Dacă până în 1989, contactele comuniștilor chinezi erau pe linie de partid cu omologii lor din țările comuniste, după ce Ciuma Roșie s-a prăbușit în Europa, comuniștii chinezi au trebuit să se reorienteze și să se înfrățească cu oricine, doar să capete influență.

Programul de împrietenire al comuniștilor chinezi este minuțios pregătit de la Beijing de către Departamentului Frontului Unit uncitoresc, care se ocupă de reprimarea disidenților anti-Beijing, și de Departamentul pentru Legături Internaționale. Acesta din urmă a devenit foarte influent în ultimii ani, sub conducerea președintelui Xi Jinping și potrivit propriilor declarații, are deja relații bune cu 240 de partide din 120 de țări ale lumii. La care se adaugă 280 de grupuri de lobyy și Organizații neguvernamentale.

Citeste si aceasta stire:  Actorul Kirk Douglas a încetat din viață la vârsta de 103 ani

Răcnetul Beijingului

Așa cum se știe, Xi Jinping este preocupat de binele omenirii, de aceea și Departamentul pentru Legături Internaționale muncește asiduu să scape lumea de capitalism și să aducă raiul comunist la putere în toate țările. Propaganda comunistă a departamentului este împrăștiată în toată lumea prin ambasade cu acordul directorului general Song Tao. Unul dintre obiectivele comuniștilor chinezi este promovarea proiectului faraonic al Beijingului Inițiativa ”Belt and Road”, un drum al mătăsii cu secera și ciocanul. Proiectul a fost promovat și în România, iar câțiva politicieni au fost deja ademeniți să susțină inflitrarea propagandistică comunistă chineză.

 

You may also read!

A murit legenda televiziunii americane, Larry King

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști americani de televiziune, Larry King, devenit un star mondial datorită emisiunilor la postul

Read More...

Viorica Dăncilă sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea

Începe războiul din umbră în PSD. Scoasă pe ușa din dos, ca servitoarele, din partid, Viorica Dăncilă răbufnește într-o

Read More...
11

Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora