Moscova se smiorcăie că România refuză serul Sputnik

In Stiri de actualitate din Romania

Ca și cum KGB-ul ne-ar oferi otrava Noviciok sau o tranșă de Polonium, pe care să o plătim tot noi, trompetele Moscovei de la București se plâng că guvernul român nu vrea să le achiziționeze așa-zisul vaccin Sputnik.Bătrânul kaghebist Valeri Kuzmin, un diplomat sub acoperire înrăit de ura pe care o poartă românilor și României, se jelește cu o voce de slugă în fața unui grup de slugi mai mici care așteaptă tremurând minunea tehnicii sovietice.

Un Sputnik făurit la repezeală, prin cine știe ce combinat chimic din Urali, fără să fie testat ca lumea, probabil doar pe prizonieri și muribunzi. Cine ar mai avea curaj să se injecteze cu ceva din Rusia după ce decenii întregi Moscova ne-a injectat cu propaganda comunismului și ne-a stors de toate bogățiile.

Unde este Tezaurul, tovarășe Kuzmin?

Lătrăul Moscovei, Valei Kuzmin, a vorbit verzi și uscate la o conferință, chipurile, dar nu a scos o vorbă despre Tezaurul furat de Moscova de la România.

Citeste si aceasta stire:  Produsul românesc ”salată tradițională de icre de crap” a devenit recunoscut de UE

”Relația cu România: din păcate, nu există o dinamică pozitivă în ultimul an”, a spus șeful oficinei KGB.

Colonelul Kuzmin nu a uitat că România este membră NATO și a plasat Rusia ca o principală amenințare în Strategia Națională de Apărare. Mai ales că anul trecut a fost urecheat la MAE pentru că și-a depășit atribuțiile.

Kuzmin a remarcat că în România sunt aduse tot mai multe trupe din SUA ți state NATO, a căror prezență a devenit permanentă.

Lsați, tovarășe Kuzmin, vaccinează-te tu cu Sputnik și mergi în durerea ta înapoi la Moscova și lasă-ne pe noi în NATO și UE, cu Pfizer, AstraZeneca și Moderna.

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro