Orban vrea un nou Avocat al Poporului

In Stiri politice de ultima ora

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca trebuie demarata procedura de destituire a lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Postul e detinut acum de Renate Weber.

La finalul sedintei Biroului Politic National al PNL, Orban a declarat ca au fost infiintate grupuri de lucru pentru desemnarea unui nou Avocat al Poporului, iar acestea vor prezenta propunerile in coalitia de guvernare. “Personal, sunt sustinatorul aducerii institutiei Avocatul Poporului in cadru constitutional si legal prin desemnarea unui nou Avocat al Poporului. Exista un raport care a fost depus de Avocatul Poporului, care cred ca trebuie respins si trebuie demarata procedura de revocare si de desemnare a unui nou Avocat al Poporului” – a spus liderul liberalilor, adaugand ca respingerea raportului e o chestiune “normala si fireasca”.

Renate Weber, 64 de ani, a ajuns in postul de Avocat al Poporului cu ajutorul PSD. PNL cere de mai bine de jumatate de an revocarea ei din functie din mai multe motive, unul dintre ele fiind ca, in perioada starii de urgenta a luat o serie de decizii de natura sa afecteze grav buna functionare a sistemului sanitar si infrastructura critica a statului. De exemplu, in plina pandemie, a anuntat managerii mai multor spitale ca unitatile medicale sunt monitorizate. In mai si iunie, Avocatul Poporului a solicitat spitalelor documentatie stufoasa privind pacientii, angajatii, foile de observatie ale pacientilor.

Citeste si aceasta stire:  Criza in PSD, incepe revolta anti-Dragnea

Monica

 

You may also read!

Coruptie in Germania : manevre cu achizitiile publice de masti

Un deputat german din partidul cancelarului Angela Markel isi da demisia de la Crestin-Democrati, dupa izbucnirea unui scandal in

Read More...

Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Huawei simte din plin efectul sancțiunilor economice americaneiar acest lucru este demonstrat în raportul companiei chineze pe luna ianuarie.

Read More...

“Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a a II-a, si sotia sa, actrita Meghan Markle, au realizat un lung interviu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora