Pariuri suspecte pe un cartonaş galben

In Stiri din sport de ultima ora

Federatia Engleza de Fotbal a demarat o ancheta legata de sume neobisnuit de mari pariate de un cartonas galben primit de un jucator al echipei Arsenal Londra.

Nu a fost dezvaluit numele fotbalistului. Presa il stie, dar din motive de confidentialitate, deocamdata nu il mentioneaza. Nu s-a precizat nici meciul in care s-ar fi acordat acel cartonas galben pe care s-au pariat sume mari. Operatorii de pariuri sportive sunt cei care au alertat Federatia engleza de fotbal asupra unor sume neobisnuite pariate pe un cartonas galben primit de un jucator al echipei Arsenal Londra.

FA – Federatia de Fotbal din Anglia – a anuntat ca e la curent cu aceasta problema si o analizeaza. Inca nu e vorba de o ancheta formala, ci doar de una interna. Bookmakerii au fost intrigati de sumele importante mizate la acest meci de Premier League referitor la un avertisment primit de un jucator de la Arsenal. Deocamdata,  Arsenal nu a dorit sa facă niciun comentariu pe larg. Singura declaratie, foarte zgarcita, ii apartine managerului clubului, Mikel Arteta. Intrebat de postul Sky despre problema pariurilor suspecte, Mikel Arteta a spus doar “stiu despre ce e vorba, frecvent au loc investigatii legate de anumite lucruri.”

Exista posibilitatea plasarii de pariuri pe loc, asa numit-ul “spot betting”, prin care doritorii pot paria pe anumite elemente ale meciului: daca un jucator ia cartonas galben sau cate corneruri vor fi acordate. Castigurile din aceste pariuri live, chiar in timpul desfasurarii meciului, pot fi foarte mari. Potrivit unor date oficiale, 90 la suta din pariurile suspecte sunt in timpul meciurilor.

Citeste si aceasta stire:  România a învins Insulele Feroe în preliminariile Euro 2020

In 2009, in autobiografia sa, fostul atacant al echipei Southampton, Matt Le Tissier, a provocat voluntar o tusa in primele secunde ale unui meci, dupa ce s-a pus de acord cu un prieten ca acesta sa parieze pe acel eveniment.

In 2018, Bradley Wood, fundaş la Lincoln City din League Two, a fost suspendat pentru sase ani dupa ce a primit voluntar doua cartonase galbene in Cupa Angliei.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro