Petre Roman, primul sub fusta Gabrielei Firea

In Stiri de actualitate din Romania

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că a “citit pe drum” către conferinţa de presă susţinută la Parlament despre lista de consilieri prezentată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru alegerile locale din luna septembrie, listă deschisă de fostul premier Petre Roman, adăugând că organizaţiile social-democrate au libertatea de a decide. “Independenţa fiecărei organizaţii – am citit şi eu pe drum spre dumneavoastră – de a-şi face liste. Nici măcar la Buzău, nici la municipiu, nici la Consiliul Judeţean, cu adevărat ştiu listele, cum e normal, pentru că le-am semnat, nu am intervenit asupra listelor. Sunt deciziile fiecărui candidat”, a declarat Ciolacu la Parlament. Despre faptul că el a anunţat în spaţiul public că renunţă la trecut, dar totuşi sunt invitate să candideze personalităţi din trecut, liderul PSD a spus: “Sunt ferm convins că doamna primar general are argumentele ei”. Fostul premier Petre Roman se află în fruntea listei de consilieri generali ai Capitalei depusă de Partidul Social Democrat, conform anunţului făcut, luni, de primarul general, Gabriela Firea. Potrivit edilului general, pe listă mai figurează: actriţa Monica Davidescu, oameni de sport precum Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu, alături de cadre medicale şi profesori. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni că echipa PSD Bucureşti a strâns peste numărul necesar de semnături pentru alegerile locale şi că este vorba despre semnături reale, adăugând că înregistrarea care circulă în mediul online reprezintă o manipulare. “Vreau să le mulţumesc tinerilor care ne-au ajutat în această perioadă să strângem semnături – semnături reale. Am văzut că circulă un filmuleţ, nu întâmplător provenit dintr-o echipă adversă. Sunt fake-news-uri, sunt manipulări. Este o campanie murdară care a început încă din ianuarie împotriva mea, dar eu sunt convinsă că toţi românii – şi, bineînţeles, şi bucureştenii – ştiu să selecteze informaţiile reale, adevărate, de cele care sunt ori trunchiate, ori inventate pur şi simplu. Mă delimitez în totalitate de astfel de practici. Noi venim în faţa cetăţenilor cu ceea ce am făcut bun în cariera noastră, ce am făcut până acum şi ce urmează să facem şi nu mă voi preta să fac astfel de lucruri împotriva contracandidaţilor mei. Cred că ar trebui să le fie ruşine politicienilor care – neavând niciun proiect, niciun program pentru Bucureşti – nu fac altceva decât o campanie murdară. Le mulţumesc tinerilor care ne-au sprijinit să strângem peste 43.000 de semnături. Aveam nevoie doar de 9.000”, a precizat primarul.

Citeste si aceasta stire:  Cel mai mare exerciţiu NATO din Marea Neagră

You may also read!

Maradona ar fi vrut să fie îmbălsămat și expus public

Așa cum îl știa lumea, drept un geniu capricios, Diego Armando Maradona s-a gândit și la cum va interacționa

Read More...

Soferii care fac accidente grave vor plati mai mult pentru asigurarile auto

Se anunta modificarea legislatiei RCA: daca un sofer provoaca accidente soldate cu vatamari corporale sau decese, va plati cu

Read More...

Fiica secreta a lui Vladimir Putin ?

Grupul media rus Proekt, specializat pe investigatii, a descoperit ca liderul rus ar mai avea un copil, mai exact

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora