”Pistolarul” îl țintetște pe ”Rege”” Patronul lui PAOK Salonic îl dă în judecată pe Hagi!

In Stiri din sport de ultima ora

Supărat că Gheorghe Hagi l-a numit ”pistolar” într-un interviu, patronul campioanei Greciei, PAOK Salonic, rusul Ivan Savvidis, a anunțat că îl dă în judecată pe ”Maradona din Carpați”. Hagi s-a arătat deranjat după ce antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a spus că actuala echipă Națională de fotbal U21, care a ajuns în semifinale la Campionatul European și s-a calificat după 56 de ani la o Olimpiadă, nu repreyintă ”salvarea fotbalului românesc”. Hagi i-a recomandat lui Răzvan Lucescu să ”se ducă la pistolarul lui în Grecia”, cu referire la patronul lui PAOK, care, anul trecut, a fost implicat într-un incident grav, când a intrat pe teren la un meci și a scos pistolul la arbitri. Savvidis a declarat că este ofensat de calificativul lui Hagi și îl va da în judecată. ”Este timpul meu, sunt banii mei, este familia mea și respectul meu și nu mă joc cu astfel de lucruri”, a declarat Ivan Savvidis. De asemenea, și clubul PAOK Salonic intenționează să îl dea în judecată pe Gheorghe Hagi pentru că ar fi jignit prin acuzele aduse antrenorului Răzvan Lucescu prestigiul Campioanei Greciei.
Ce a spus Gheorghe Hagi despre Răzvan Lucescu: “Probabil că el nu știe ce înseamnă să construiesti o generatie, sa lucrezi cu copii. Sa se duca in Grecia, la pistolarul lui pe care il are acolo, la PAOK, cu pistoalele si toate. A gresit flagrant fata de acesti copii. Taica-su a jucat in generatia anilor ’70, in anii ’80 am avut o generatie care a castigat Champions si a facut performante foarte mari. Si in anii ’90 a fost alta generatie care ne-a dus la Campionate Mondiale si Europene. Pentru el e greu sa inteleaga acest lucru sau probabil nu ii convin performantele care se obtin!”.

Citeste si aceasta stire:  Egal pe teren, bătaie în tribune

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora