Presa engleza scrie la superlativ despre Baile Herculane

In Stiri din turism de ultima ora

Potrivit unui articol din The Guardian, Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei.

Publicatia britanica a intocmit un top 10 al celor mai bune statiune balneo-climaterice din Estul si Centrul Europei, unde tratamentele sunt de calitate, dar preturile sunt mai mici decat in Occident. Baile Herculane figureaza in acest clasament. Sunt mentionate cele 15 izvoare termale, numite dupa zeitati, si tratamentele de care pot beneficia turistii veniti la relaxare si tratament. Baile Herculane – scrie The Guardian – este unul dintre locurile unde se pot trata boli neurologice, ale coloane vertebrale, afectiuni inflamatorii. Tratamentele se fac cu ajutorul terapiei cu ozon, cu magnetoterapie si bai din plante.

Alte statiuni din Top 10

Cieplice, Polonia

De remarcat ca apele din aceasta statiune sunt cunoscute de nu mai putin de 800 de ani pentru efectul benefic, datorat sulfului, iodului si radonului, in afectiuni reumatismale, urologice si oculare. Preturile sunt un chilipir, apreciaza jurnalistii britanici.

Citeste si aceasta stire:  Statiunea Poiana Brasov isi deschide portile cu primii fulgi de zapada

Karlova Studánka, Cehia

Aceasta statiune de langa frontiera cu Polonia era renumita inca de pe vremea habsburgilor. Aici venea crema aristocratiei pentru a se trata in acele vremuri. In prezent, este o adevarata bijuterie turistica, pentru cei care doresc nu doar plimbare, ci si tratamente de intretinere.

De asemenea, The Guardian descrie elogios Sanatoriul Ozerny din Belarus, Truskavets din Ucraina, Bükfürdő din Ungaria, Banjisht din Macedonia de Nord, Spa Dudince din Slovacia, Istarske Toplice din Croatia si Atomska Banja din Serbia.

Monica

foto: The Guardian

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro