Primul Balon de Aur feminin – castigat de o norvegiana de 23 de ani

In Stiri din sport de ultima ora
Primul Balon de Aur Feminin

Primul Balon de Aur feminin, decernat celei mai bune fotbaliste a anului intr-o gala organizata de France Fotball Paris, a fost castigat de norvegiana Ada Hegerberg.

Tanara fotbalista a inceput sa joace fotbal in Norvegia, iar la varsta de 15 ani a jucat la nationala Sub 19 ani, calificata la Europeanul de tineret din anul 2011. A jucat la Turbine Potsdam, iar din anul 2014 joaca la Lyon, fiind prezenta in 125 de meciuri, perioada in care a inscris 157 de goluri. Doar in sezonul trecut a inscris 42 de goluri in 25 de meciuri pentru Lyon si a contribuit la castigarea UEFA Champions League.

Adversarele jucatoarei Ada Hagerberg au fost Dzsenifer Marozsan si Marta Vieira da Silva sau “Pielea cu fusta”. Dzsenifer este in varsta de 26 de ani si joaca la Lyon, avand 86 de selectii la nationala Germaniei si 32 de goluri. De asemenea, ea este campioana mondiala la Sub 20 cu nationala de tineret a Germaniei.

Citeste si aceasta stire:  Gica Hagi - posibil selectioner al Romaniei

Marta joaca la Orlando Pride, are 32 de ani si a marcat 13 goluri in sezonul trecut, fiind considerata cea mai buna jucatoare de fotbal din toate timpurile. A fost declarata cea mai buna din lume de cinci ori.

Balonul de Aur se afla la cea de-a 63-a editie, iar anul 2018 este primul in care se acorda premiul pentru cea mai buna jucatoare.

Incepand cu anul 2008, Balonul de Aur masculin este castigat de Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, ambii jucatori avand cate 5 astfel de trofee in palmares. Anul acesta castigatorul premiului pentru cel mai bun fotbalist al anului este Luka Modric.

You may also read!

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Atacatorul premierului slovac ar putea face parte dintr-o grupare

Initial, s-a acreditat ideea „lupului singuratic” – acei atacatori care actioneaza singuri, fara sa aiba legaturi cu vreo celula

Read More...

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro