Puțin peste 50% dintre elevii de clasa a VII-a și a VIII-a au luat peste 5 la Simularea pentru Bac

In Stiri din educatie de ultima ora

Ministerul Educației Naționale a anunțat că 53,1% dintre elevii de clasa a VIII-a și 52,4% dintre elevii de clasa a VII-a au luat medii mai mari sau egale cu 5 la simularea din cadrul Evaluării Naţionale. Examenele au avut loc în perioada 11-13 martie. Potrivit Ministerului Educației Naționale, procentul notelor mai mari sau egale cu 5 a fost de 69,1% la Limba şi literatura română, respectiv de 39,4% la Matematică.

În privința ratelor de participare, situația a fost în felul următor: 94,95% (166.590 de elevi dintr-un total de 175.463 de elevi de clasa a VIII-a) la Limba şi literatura română, 93,55% (9.797 de elevi dintr-un total de 10.473 de elevi eligibili) la Limba şi literatura maternă şi 94,31% (165.477 de elevi) la Matematică. De asemenea, 16 elevi au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă.

Ministerul subliniază că rezultate de la Evaluare vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora