Realitatea TV își încetează emisia

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

Lovitură dură încasată de patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă. La o zi după ce fostul consilier al lui Adrian Năstase s-a reînscris în PSD, Consiliul Național al Audiovizualului a suspendat licența de emisie a Realitatea TV. Adică, de miercuri, ora 24.00, Realitatea TV nu va mai emite. Cauza închiderii o constituie datoriile de 10 milioane de euro la Fisc. Gușă poate contesta în instanță decizia.

Pe de altă parte, CNA a aprobat modificarea licenţei audiovizuale, acordate Realitatea Plus din București pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe. De asemenea, CNA a analizat și solicitarea depusă de Geopol Internațional, companie care îi aparține tot lui Cozmin Gusa, privind modificarea structurii serviciului de programe pentru Realitatea Plus. Adică de transferarea programelor Realitatea TV pe Realitatea Plus, cu data de 31 octombrie. Problema e că aceasta din urmă nu e în lista ”must carry”.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora