Realitatea TV își încetează emisia

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

Lovitură dură încasată de patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă. La o zi după ce fostul consilier al lui Adrian Năstase s-a reînscris în PSD, Consiliul Național al Audiovizualului a suspendat licența de emisie a Realitatea TV. Adică, de miercuri, ora 24.00, Realitatea TV nu va mai emite. Cauza închiderii o constituie datoriile de 10 milioane de euro la Fisc. Gușă poate contesta în instanță decizia.

Pe de altă parte, CNA a aprobat modificarea licenţei audiovizuale, acordate Realitatea Plus din București pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe. De asemenea, CNA a analizat și solicitarea depusă de Geopol Internațional, companie care îi aparține tot lui Cozmin Gusa, privind modificarea structurii serviciului de programe pentru Realitatea Plus. Adică de transferarea programelor Realitatea TV pe Realitatea Plus, cu data de 31 octombrie. Problema e că aceasta din urmă nu e în lista ”must carry”.

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora