Realitatea TV își încetează emisia

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

Lovitură dură încasată de patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă. La o zi după ce fostul consilier al lui Adrian Năstase s-a reînscris în PSD, Consiliul Național al Audiovizualului a suspendat licența de emisie a Realitatea TV. Adică, de miercuri, ora 24.00, Realitatea TV nu va mai emite. Cauza închiderii o constituie datoriile de 10 milioane de euro la Fisc. Gușă poate contesta în instanță decizia.

Pe de altă parte, CNA a aprobat modificarea licenţei audiovizuale, acordate Realitatea Plus din București pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe. De asemenea, CNA a analizat și solicitarea depusă de Geopol Internațional, companie care îi aparține tot lui Cozmin Gusa, privind modificarea structurii serviciului de programe pentru Realitatea Plus. Adică de transferarea programelor Realitatea TV pe Realitatea Plus, cu data de 31 octombrie. Problema e că aceasta din urmă nu e în lista ”must carry”.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora