Pericol public! Cum au fost trucate examenele pentru piloți

In Stiri de actualitate din Romania

Pare o glumă, însă examenele care au avut loc pe 5-8 august 2019  la Școala de Aviație Civilă – SSAvC și cele de pe 9-10 august 2019 la Autoritatea Civilă Română – AACR au fost trucate, scrie Libertatea. Ambele instituții de stat au organizat examenele pentru ”piloții particulari”, primul dintre cei trei pași pe care îi face un pilot de linie. După ce dai aceste probe, urmează cele practice, iar Autoritatea îți dă licența de pilot particular, cu care poți zbura ”doar singur sau alături de un prieten”, după cum spun oficialitățile. Dacă vrei să mergi mai departe, ca pilot comercial, dai alte două examene, tot acolo, la Autoritate: unul tot pe hârtie, ultimul, pe calculator și poți zburaaaaa!!!

Cotidianul ”Libertatea” a dezvăluit că testele din acest an au fost fraudate puternic, iar cursanții au trucat 18 examene la nouă materii, fix ca în filme. Viitorii piloți au fotografiat testele grilă de pe foile din sală, le-au postat pe grupul WhatsApp, iar persoane de pe telefoane din afara clădirii le-au dat răspunsurile corecte. “Mai greșiți câte una, colegii, să nu bată la ochi”, se roagă între ei la examenul de Meteorologie, considerat cel mai dificil.“Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”, au spus, uluiți, Armand Petrescu și Tudorel Roman, primii doi oameni din organigrama AACR, când au văzut probele aduse de ziar.

Citeste si aceasta stire:  Ion Iliescu a fost internat în spital din cauza unor probleme la inimă

Ceea este și mai trist e că din 51 de candidați, 16 au trecut, deja, examenul, iar doi dintre ”piloți” au primit diploma de licență, după ce au ”trecut” și testele practice.

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora