Pericol public! Cum au fost trucate examenele pentru piloți

In Stiri de actualitate din Romania

Pare o glumă, însă examenele care au avut loc pe 5-8 august 2019  la Școala de Aviație Civilă – SSAvC și cele de pe 9-10 august 2019 la Autoritatea Civilă Română – AACR au fost trucate, scrie Libertatea. Ambele instituții de stat au organizat examenele pentru ”piloții particulari”, primul dintre cei trei pași pe care îi face un pilot de linie. După ce dai aceste probe, urmează cele practice, iar Autoritatea îți dă licența de pilot particular, cu care poți zbura ”doar singur sau alături de un prieten”, după cum spun oficialitățile. Dacă vrei să mergi mai departe, ca pilot comercial, dai alte două examene, tot acolo, la Autoritate: unul tot pe hârtie, ultimul, pe calculator și poți zburaaaaa!!!

Cotidianul ”Libertatea” a dezvăluit că testele din acest an au fost fraudate puternic, iar cursanții au trucat 18 examene la nouă materii, fix ca în filme. Viitorii piloți au fotografiat testele grilă de pe foile din sală, le-au postat pe grupul WhatsApp, iar persoane de pe telefoane din afara clădirii le-au dat răspunsurile corecte. “Mai greșiți câte una, colegii, să nu bată la ochi”, se roagă între ei la examenul de Meteorologie, considerat cel mai dificil.“Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”, au spus, uluiți, Armand Petrescu și Tudorel Roman, primii doi oameni din organigrama AACR, când au văzut probele aduse de ziar.

Citeste si aceasta stire:  Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Ceea este și mai trist e că din 51 de candidați, 16 au trecut, deja, examenul, iar doi dintre ”piloți” au primit diploma de licență, după ce au ”trecut” și testele practice.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora