Repatriere decedati cu costuri zero este posibila

In Stiri externe de ultima ora
Artic. 1 funerarenicolas.ro

Funerarenicolas.ro este o firma model pe piata serviciilor funerare. De 15 ani se ocupa cu abnegatie de repatrierea romanilor plecati sa lucreze peste hotare. Europa este mare, dar aceasta firma are colaboratori in toate tarile continentului pentru a-i aduce acasa pe cei care mor departe.

Inima romanului isi gaseste linistea in pamantul de acasa, apartinatorul roman nu concepe sa nu ingrijeasca mormantul celui drag, sa nu il viziteze si sa nu dea de pomana in memoria acestuia.

Romanul se duce la mormant cu flori si lumanari, cu inima deschisa si cu cuvinte de multumire pentru tot ce a fost.

Sunt 15 ani de la prima repatriere si de-atunci s-au strans mii de cazuri la care s-a lucrat intens. O repatriere se organizeaza greu si pentru realizarea ei isi dau concursul 5-6 persoane cu experienta si pregatire profesionala. Este necesara cunoasterea legislatiei funerare europene, iar echipa de la firma prezentata mai sus o aplica de 15 ani fara probleme.

Despre sicriele de repatriere se discuta mult si toata lumea stie ca este obligatoriu ca decedatul sa fie pus in sicriu de zinc, iar sicriul de zinc sa fie asezat intr-un sicriu din lemn. Capacul se sigileaza inainte de plecarea din tara respectiva catre Romania. Nu se pleaca la un drum atat de lung fara pasaport funerar international si fara adeverinta de imbalsamare.

Oare cum reuseste echipa de la aceasta firma sa se ocupe de tot, sa aiba un parcurs fara greseala de fiecare data, la fiecare repatriere? Intrebarea de mai sus este una cu raspunsuri multiple. Iata care sunt acestea:

  1. Resursa umana care lucreaza la fiecare repatriere este de calitate premium. Fircare angajat indeplineste sarcina sa la superlativ, echipa se sincronizeaza, se sustine reciproc ca totul sa fie gata la timp.
  2. Baza materiala de care dispune firma. Seturile de sicrie dotate cu tot ce este necesar se afla in stoc, sala de pregatire a trupului neinsufletit este dotata modern, echipamenetele sunt performante, masinile care alcatuiesc flota funerara sunt in perfecta stare tehnica si pregatite sa asigure transportul decedatilor.
  3. Colaboratori puternici si loiali. Firma de pompe funebre colaboreaza cu: asociatiile funerare din Europa, consulatele romanesti, companiile de transport aerian, firmele de coroane funerare. Aceste colaborari transpun dorintele apartinatorilor in practica.
Citeste si aceasta stire:  Un general american avertizează: Războiul cu China e posibil în doi ani

Apartinatorul va fi debusolat la aflarea vestii mortii celui drag. Vestea fulgeratoare loveste din plin sufletul, iar acesta incepe sa sangereze. Pentru clipele acelea exista servicii de consultanta gratuita non-stop.

La capatul firului raspunde cineva care are rabdare sa asculte, gaseste cuvinte de imbarbatare, ofera siguranta ca totul va fi bine, apoi incepe sa expuna apartinatorului planul repatrierii.

Este nevoie de aceasta discutie lamuritoare, fiindca ea duce la simplificarea alergaturii familiei indurerate.

Daca exista o asigurare de viata pe numele decedatului, atunci va fi o repatriere decedati cu costuri zero, fiindca toate cheltuielile vor fi decontate de compania care a facut asigurarea.

Dosarul este intocmit de firma care se ocupa de repatriere, iar din suma prevazuta in contract sunt decontate cheltuielile si restul ajunge la familie.

La randul ei, firma de pompe funebre Funerarenicolas.ro colaboreaza cu cele mai bune companii de asigurare si prin intermediul ei, toti cei care doresc isi pot face asigurari de viata eficiente.

Citeste si aceasta stire:  Dupa europeni, si americanii vor avea pasaport de vaccinare

Asadar, repatriere cu costuri zero exista, dar trebuie sa existe o asigurare de viata pe care toti romanii care pleaca ar trebui sa o faca, sa nu isi puna familiile intr-o pozitie delicata in caz de deces.

Este adevarat ca preturile sunt accesibile, dar se poate ca familia sa nu fi prevazut in buget nenorocirea si atunci in absenta asigurarii ea trebuie sa recurga la imprumuturi.

In galeria foto este surprinsa o parte din munca de calitate a echipei de la firma de pompe funebre. Sunt poze care emotioneaza, fiindca spun totul despre durerea despartirii, despre devotamentul pregatirii trupului lipsit de viata pentru ultima intalnire cu cei dragi, apoi pentru odihna vesnica.

Sicriele elegante stralucesc si sunt de calitate, florile stau cuminti pe capacul sicriului, incercand sa detensioneze atmosfera, usile masinii funerare sunt larg deschise sa primeasca sicriul care este asteptat in tara.

Din poze se poate vedea materialul alb si fin care capitoneaza sicriul din zinc. Acolo se va odihni cel drag tot drumul spre casa si zilele in care va fi privegheat de cei dragi si de toti cei care l-au cunoscut. Fotografiile arata masinile la drum, usile inchise, sicriul asezat la locul lui.

Citeste si aceasta stire:  Ai Weiwei: Înlăturarea lui Hu Jintao arată lupta internă pentru putere în China

Si cat de mult s-a muncit sa se ajunga la aceste rezultate. Decedatul a fost preluat de la morga, din spital sau de la locul in care a avut loc decesul si a fost dus in sala autorizata a firmei, locul in care i s-au acordat cu mult respect ingrijirile necesare.

Trupul sau a fost atent spalat, imbalsamat, parul a fost tuns si pieptanat, unghiile curatate si taiate.

Nu a fot particica din corpul sau care sa nu fie igienizata, careia sa nu  i se acorde atentie, fiindca asa se cade.

A urmat imbracatul in hainele alese de familie. Nici asezatul in sicrie nu a fost usor, fiindca manipularea unui trup lipsit de viata este grea si emotioneaza.

Apartinatorii stiu cate eforturi depunde o firma de pompe funebre ca totul sa fie facut la timp si perfect si nicio bresa sa nu apara in organizarea repatrierii.

Repatrieri cu costuri 0 exista, dar ele vin ca o rasplatire a spiritului prevazator si iubitor care s-a gandit mai mult la cei care raman decat la cel care pleaca singur pe un drum necunoscut, lasand in urma sa durere eterna…

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro