Românii pot plăti cu criptomonede în magazine

In Stiri de afaceri de ultima ora

Românii pot achita cumpărăturile cu criptomonede chiar la casa de marcat în magazinele care utilizează platforma software SmartCash RMS.

Este vorba despre mii de magazine de proximitate, hypermarketuri şi lanţuri cash&carry, precizează sursa.

Serviciul este lansat de Magister, în cooperare cu procesatorul de plăţi GoCrypto.

Procesatorul facilitează tranzacţiile cu criptomonedele: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), GoCrypto (GOC), Tezos (TEZ), Litecoin (LTC), Viberate (VIB), în timp real, direct la casa de marcat, prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil al clienţilor, de tip cripto-portofel virtual. Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet şi Bitcoin.com Wallet.

Plăți printr-o aplicație

În magazinele existente, aplicaţia SmartCash POS este deja conectată cu principalii procesatori de plăti online, suportând tranzacţii cu cardul, portofele virtuale clasice şi, de acum, şi portofele pentru criptomonede.

Începând cu versiunea SmartCash RMS 2021, platforma software de la Magister este compatibilă cu toate tehnologiile de plata electronică existente şi, deopotrivă, cu monedele viitorului – un instrument absolut necesar pentru următoarea faza evolutivă a serviciilor de plata.

Citeste si aceasta stire:  Seful ANPC - despre cat de oneste sunt preturile de Black Friday

Percepţia consumatorilor, pandemia şi tendinţele globale au propulsat utilizarea pe scară largă a serviciilor bancare digitale securizate, iar retailerii au nevoie de o abordare omni-cash pentru a-şi atrage şi fideliza clientela. Compania asigură acoperire naţională, prin reţeaua să de parteneri certificaţi, evaluaţi şi licenţiaţi anual în cadrul programului de perfecţionare profesională Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unităţi comerciale, soluţia SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister este, în prezent, cea mai răspândită platforma software integrată pentru retail din România. Soluţia se adresează atât magazinelor fizice, cât şi punctelor de ridicare sau depozitelor cu livrare online înalt automatizate.

You may also read!

Kremlinul a stabilit care sunt țările ”neprietenoase” Rusiei

Guvernul de la Moscova a aprobat aşa-zisa lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi

Read More...
3-motive-pentru-a-trimite-colete-in-pungi

3 motive pentru a trimite coletele in pungi si plicuri de curierat speciale

Atunci cand vrei sa trimiti un colet, cea mai buna varianta este aceea de a apela la solutii optimizate

Read More...

Fără mască în aer liber, din 15 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că începând din 15 mai se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie în exterior,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora