Românii pot plăti cu criptomonede în magazine

In Stiri de afaceri de ultima ora

Românii pot achita cumpărăturile cu criptomonede chiar la casa de marcat în magazinele care utilizează platforma software SmartCash RMS.

Este vorba despre mii de magazine de proximitate, hypermarketuri şi lanţuri cash&carry, precizează sursa.

Serviciul este lansat de Magister, în cooperare cu procesatorul de plăţi GoCrypto.

Procesatorul facilitează tranzacţiile cu criptomonedele: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), GoCrypto (GOC), Tezos (TEZ), Litecoin (LTC), Viberate (VIB), în timp real, direct la casa de marcat, prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil al clienţilor, de tip cripto-portofel virtual. Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet şi Bitcoin.com Wallet.

Plăți printr-o aplicație

În magazinele existente, aplicaţia SmartCash POS este deja conectată cu principalii procesatori de plăti online, suportând tranzacţii cu cardul, portofele virtuale clasice şi, de acum, şi portofele pentru criptomonede.

Începând cu versiunea SmartCash RMS 2021, platforma software de la Magister este compatibilă cu toate tehnologiile de plata electronică existente şi, deopotrivă, cu monedele viitorului – un instrument absolut necesar pentru următoarea faza evolutivă a serviciilor de plata.

Citeste si aceasta stire:  Compania care deține ProTv ar putea fi vândută

Percepţia consumatorilor, pandemia şi tendinţele globale au propulsat utilizarea pe scară largă a serviciilor bancare digitale securizate, iar retailerii au nevoie de o abordare omni-cash pentru a-şi atrage şi fideliza clientela. Compania asigură acoperire naţională, prin reţeaua să de parteneri certificaţi, evaluaţi şi licenţiaţi anual în cadrul programului de perfecţionare profesională Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unităţi comerciale, soluţia SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister este, în prezent, cea mai răspândită platforma software integrată pentru retail din România. Soluţia se adresează atât magazinelor fizice, cât şi punctelor de ridicare sau depozitelor cu livrare online înalt automatizate.

You may also read!

Coruptie in Germania : manevre cu achizitiile publice de masti

Un deputat german din partidul cancelarului Angela Markel isi da demisia de la Crestin-Democrati, dupa izbucnirea unui scandal in

Read More...

Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Huawei simte din plin efectul sancțiunilor economice americaneiar acest lucru este demonstrat în raportul companiei chineze pe luna ianuarie.

Read More...

“Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a a II-a, si sotia sa, actrita Meghan Markle, au realizat un lung interviu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora