Românii pot plăti cu criptomonede în magazine

In Stiri de afaceri de ultima ora

Românii pot achita cumpărăturile cu criptomonede chiar la casa de marcat în magazinele care utilizează platforma software SmartCash RMS.

Este vorba despre mii de magazine de proximitate, hypermarketuri şi lanţuri cash&carry, precizează sursa.

Serviciul este lansat de Magister, în cooperare cu procesatorul de plăţi GoCrypto.

Procesatorul facilitează tranzacţiile cu criptomonedele: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), GoCrypto (GOC), Tezos (TEZ), Litecoin (LTC), Viberate (VIB), în timp real, direct la casa de marcat, prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil al clienţilor, de tip cripto-portofel virtual. Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet şi Bitcoin.com Wallet.

Plăți printr-o aplicație

În magazinele existente, aplicaţia SmartCash POS este deja conectată cu principalii procesatori de plăti online, suportând tranzacţii cu cardul, portofele virtuale clasice şi, de acum, şi portofele pentru criptomonede.

Începând cu versiunea SmartCash RMS 2021, platforma software de la Magister este compatibilă cu toate tehnologiile de plata electronică existente şi, deopotrivă, cu monedele viitorului – un instrument absolut necesar pentru următoarea faza evolutivă a serviciilor de plata.

Citeste si aceasta stire:  Transporturile aeriene își vor reveni abia în 2025

Percepţia consumatorilor, pandemia şi tendinţele globale au propulsat utilizarea pe scară largă a serviciilor bancare digitale securizate, iar retailerii au nevoie de o abordare omni-cash pentru a-şi atrage şi fideliza clientela. Compania asigură acoperire naţională, prin reţeaua să de parteneri certificaţi, evaluaţi şi licenţiaţi anual în cadrul programului de perfecţionare profesională Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unităţi comerciale, soluţia SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister este, în prezent, cea mai răspândită platforma software integrată pentru retail din România. Soluţia se adresează atât magazinelor fizice, cât şi punctelor de ridicare sau depozitelor cu livrare online înalt automatizate.

You may also read!

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Iulie va fi canicular

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie.In perioada 1

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro