Rușii fug cu avioanele din calea mobilizării lui Putin

In Stiri din turism de ultima ora

Anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin privind o mobilizare parţială pentru a-şi consolida trupele aflate pe front în Ucraina i-a făcut miercuri pe ruşi să se grăbească să intre pe website-urile companiilor aeriene pentru a încerca să părăsească Rusia cât mai rapid, transmite AFP.

Mobilizarea vizează într-o primă fază 300.000 de rezervişti, dar potrivit Ministerului Apărării în total 25 de milioane de ruşi pot fi mobilizaţi pentru a se alătura rândurilor armatei în estul şi sudul Ucrainei.

Potrivit Google Trends, care permite cunoaşterea frecvenţei cu care un cuvânt este căutat pe Google, căutările în Rusia cu termenii ‘bilete’ şi ‘avion’ s-au dublat începând de la ora 06:00 GMT a zilei de miercuri, adică de la începutul alocuţiunii televizate înregistrate a lui Vladimir Putin.

În timpul dimineţii, formularea ‘a părăsi Rusia’ s-a înregistrat de 100 de ori mai mult decât într-o perioadă obişnuită.

Regiunea Belgorod, aflată la frontiera cu Ucraina şi atinsă de mai multe ori de lovituri ucrainene începând de la finalul lunii februarie, se află în fruntea clasamentului ce indică locul unde au fost făcute căutările.

Citeste si aceasta stire:  Grecia oferă o suplimentare uriaşă patronilor din turism

Toate biletele pentru zboruri directe către destinaţiile cele mai apropiate de Rusia – Armenia, Georgia, Azerbaidjan sau chiar Kazahstan – sunt epuizate pentru ziua de miercuri, potrivit website-ului Aviasales, extrem de popular în Rusia pentru achiziţionarea de bilete.

În direcţia Istanbul, la compania Turkish Airlines ”toate zborurile sunt complete” până sâmbătă.

La compania AirSerbia, pentru a ajunge la Belgrad, viitorul zbor cu locuri disponibile era afişat pentru luni, 26 septembrie.

Zborurile interne în direcţia oraşelor apropiate de frontierele ţării au fost de asemenea foarte căutate, un bilet de la Moscova la Vladikavkaz (sud) ajungând să coste chiar şi 750 de dolari, faţă de 70 de dolari în mod normal.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro