Teste PCR la pret mai mic pentru turistii care pleaca prin agentii

In Stiri din turism de ultima ora

Unele agentii de turism care ofera sejururi in strainatate, in perioada sarbatorilor, au incheiat intelegeri cu centre medicale, astfel incat turistii sa fie testati la preturi mai mici.

Pentru ca petrecerile de Craciun si Anul Nou vor fi o raritate, din motive de pandemie, multi romani si-au rezervat vacante in strainatate, in locuri exotice. Cele mai multe cereri sunt pentru Maldive, Dubai, Turcia si Egipt. Pentru turisti insa apare o problema. Marea majoritatea a destinatiilor externe cer pasagerilor un test PCR negativ. Asa ca oamenii se vad in situatia de a mai scoate bani din buzunar. Iar testele nu sunt ieftine. Si nici vacantele. Un sejur in Dubai e circa 1500 de euro de persoana, pentru 5 sau 7 zile, iar in Maldive ajunge la 2000 de euro de persoana. Mai ieftine sunt vacantele in apropierea Romaniei. in Turcia de exemplu.

Pentru a atrage cat mai multi turisti, tinand cont ca agentiile inregistreaza pierderi mari comparativ cu anii precedenti, multi tur-operatori au incheiat acorduri cu centre medicale pentru a-i testa pe turisti la preturi mai mici. De exemplu, in loc de 380 sau chiar 400 de lei, unele agentii ofera turistilor posibilitatea de a se testa cu o oarecare reducere. In medie, testul PCR ajunge la 300 de lei, prin unele agentii de turism.

Citeste si aceasta stire:  Turiștii români, avertizați față de condițiile meteo din Grecia

Monica

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora