Tuning-ul între utilitate şi aspect

In Stiri auto de ultima ora
Tuning-ul între utilitate şi aspect

Dacă eşti conducător auto şi deţii şi atestat de şofer profesionist, deja ştii cât de important este ca vehiculul cu care te deplasezi să deţină toate dotările prin care îşi sporeşte siguranţa şi robusteţea pe şosele. Drumurile lungi la bordul unui camion, presupun întâmpinarea multor provocări, astfel că tuning-ul poate reprezenta o opţine foarte bună, în condiţiile în care legislaţia zonelor tranzitate o permite.

Cum poţi tuna un vehicul cu gabarit mare

Prin natura destinaţiei, un vehicul mare, tip camion sau tir, este conceput pentru a transporta bunuri şi produse de orice natură. Transportul de mărfuri se face organizat, respectându-se un orar de condus care vizează siguranţa şi confortul şoferului, astfel că o cursă se va desfăşura atât pe durata zilei, cât şi în perioada nopţii, alternând orele de şofat cu cele de odihnă. Din acest punct de vedere, orice şofer care îşi va efectua cursele şi pe timpul nopţii, va dori să îşi asigure un condus sigur, confortabil, să aibă vizibilitate maximă şi să fie vizibil în trafic pentru ceilalţi participanţi şi eventualii pietoni sau animalele întâlnite pe şosele. În acest sens, una dintre modificările care pot fi aduse vehicului, este adăugarea de bullbar-uri pentru camioane, o alternativă foarte eficientă atunci când şoferii doresc să fie vizibili şi să îşi asigure vizibilitate pe o rază cât mai lungă şi cu o deschidere cât mai amplă. Se poate opta pentru bullbar-uri ataşate doar părţii frontale, cât şi pentru ataşamente pentru praguri, spatele cabinei, plafonul cabinei şi  părţile laterale. Un bullbar pentru camioane depăşeşte conotaţiile termenului iniţial, fiind personalizat prin iluminatul suplimentar ataşat, în funcţie de preferinţe sau de caracteristicile vehiculului.

Citeste si aceasta stire:  Skoda vine cu un concept nou la Geneva

De ce să comanzi un bullbar

Dacă vrei să fii vizibil pe şosele, dar şi să vezi foarte bine noaptea, atunci alege pentru tirul sau camionul tău o bară de protecţie prevăzută cu lumini, pe care să o completezi cu alte părţi componente destinate pragurilor, plafonului cabinei sau lateralelor. Bullbar-urile sunt realizate din inox, sunt rezistente, eficiente şi fiabile, şi sunt însoţite de un kit de prindere care te va asigura că barele ataşate vor fi rezistente şi bine prinse. Alegând să comanzi un bullbar îţi dai posibilitatea de a pune amprenta personală asupra vehiculului pe care îl conduci, optând pentru sistemul de iluminat care consideri că se va potrivi cel mai bine nevoilor tale pe durata curselor. De asemenea, un aspect foarte important de care este bine să ţii cont atunci când îţi montezi un bullbar, este cel al garanţiei oferite de producător, asigurându-te astfel că vei beneficia de un produs de cea mai înaltă calitate, durabil şi eficient.

Citeste si aceasta stire:  Pe site-ul premierrentacar.ro gasiti mai multe informatii despre rent a car!

Cât de mult se poate tuna un vehicul

Trendul actual şi şoselele din ce în ce mai nesigure par să încurajeze tuning-ul, indiferent de capacitatea şi gabaritul vehiculului. Astfel, tuning-ul se poate strecura printre legile aflate în vigoare. Dacă te întrebi cât permite legislaţia noastră actuală să intervii asupra unui vehicul, trebuie să ştii că permite să intervii cam atât cât să nu se modifice specificaţiile tehnice iniţiale prevăzute în cartea vehiculului, dar şi cât să nu deranjeze acustic, luminos sau cromatic ceilalţi participanţi la trafic. Atunci când te-ai hotărât să adaugi un plus de siguranţă vehiculului şi să îi dai o notă personală, poţi alege să îţi montezi un bullbar, însă ţinând cont de prevederile legale ale zonelor tranzitate, dar şi de siguranţa la volan a ta şi a celorlalţi participanţi.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora