Un roman de pe vasul Diamond Princess e infectat cu coronavirus

In Stiri externe de ultima ora

Vasul de croaziera e in carantina, in apele teritoriale japoneze, dupa ce la, bord, au fost depistate persoane infectate cu coronavirus. Sunt si 17 romani, 2 turisti si 15 membri ai echipajului. Unul dintre romani s-a imbolnavit.

Ministerul roman de externe precizeaza ca un cetatean roman de pe nava de croaziera Diamond Princess a fost depistat pozitiv cu virusul pneumoniei virale. El a fost transferat, pentru izolare si tratament, la un spital japonez specializat. MAE nu a mentionat daca romanul bolnav este turist sau face parte din personalul de bord.

Misiunea diplomatica a Romaniei in Japonia se afla in legatura cu cetateanul roman si a efectuat in regim de urgenta demersuri pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la procedurile sanitare ulterioare care vor fi derulate de catre autoritatile nipone. De asemenea, Ambasada Romaniei in Japonia mentine legatura si cu ceilalti cetateni romani aflati pe vasul Diamond Princess.

La bordul vasului de croaziera erau 2.666 de turisti si un echipaj format din 1.045 oameni. Au fost confirmate la bord, in total 220 de cazuri de infectare cu coronavirus. Este cel mai mare numar de imbolnaviri din afara Chinei continentale.

Teoretic, carantina ar trebui sa se incheie pe 19 februarie, dar nu e clar daca nu va fi prelungita. La bord sunt multi varstnici, intre 80 si 92 de ani.

Citeste si aceasta stire:  Școlile private britanice, cumpărate și transformate în școli comuniste de către China

Monica

You may also read!

Cine este romanul acuzat de tradare si spionaj pentru ruși?

Potrivit hotararii emise de Curtea de Apel Bucuresti,  sectia a II-a penala – document consultat de Newsin – se

Read More...

Bătaie în Parlamentul României

Dan Vilceanu (neafiliat) si Florin Roman (PNL) s-au incaierat pe holurile legislativului. Florin Roman sustine ca Vilceanu e cel

Read More...

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro