Se strange latul in jurul traficantilor de vietnamezi, e si un roman implicat

In Stiri externe de ultima ora

Gheorghe Nica, in varsta de 43 de ani, a fost arestat pe aeroportul din Frankfurt. El era cautat, in baza unui mandat european de arestare.

In octombrie, anul trecut, langa Londra a fost gasit un camion frigorific intesat cu cadavre de vietnamezi. Asiaticii si-au pierdut viata, sufocati, in timpul calatoriei ilegale spre Marea Britanie, unde sperau sa ajunga pentru o viata mai buna. Dintre cei 39 de vietnamezi morti, doi erau adolescenti.

Saptamana trecuta, politia britanica, impreuna cu autoritatile germane, l-au retinut pe Gheorghe Nica, pe aeroportul din Frankfurt, Germania. Nica locuieste langa Grays, acolo unde este parcul industrial unde a fost gasit, abandonat, camionul cu vietnamezi morti. Romanul este acuzat de uciderea celor 39 de imigranti clandestini. Un alt cap de acuzare este complicitatea la imigratie ilegala. El a aparut sambata, in fata instantei, pentru o audiere preliminara, iar pe 16 martie va comparea la tribunalul Old Bailey din Londra.

Se strange latul

Politia britanica a mai facut astazi doua arestari in legatura cu tragedia celor 39 de vietnamezi. Autoritatile vor sa dea lovitura de gratie traficului infloritor de oameni, dinspre continent spre Marea Britanie. “Echipele noastre fac progrese si merg pe sute de piste, in toata lumea, pentru a face lumina in aceasta ancheta extrem de complexa” – se arata in comunicatul politiei din Essex.

Citeste si aceasta stire:  Doua avioane Eurofighter s-au ciocnit deasupra Germaniei

Camionul cu cei 39 de vietnamezi morti a fost gasit la scurta vreme dupa ce containerul a sosit in Marea Britanie, din portul belgian Zeebrugge. Camionul propriu-zis, pe care a fost pus containerul, venea din Irlanda.

Monica

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora