A fost dezvăluit numele noului film din seria Star Wars

In Stiri culturale de ultima ora

Cel mai nou film din seria Star Wars, episodul al 9-lea din cronologia poveștii fantastice, se va intitula Ascensiunea lui Skywalker, au anunțat reprezentanții studiourilor Lucas Film. Numele filmului așteptat de milioane de fani a fost dezvăluit la un eveniment dedicat seriei Star Wars, desfășurat în orașul american Chicago. Cu această ocazie a fost prezentat și un trailer pe Twitter, intitulat: “Fiecare generație are o legendă”

Regizorul filmului, JJ Abrams, a declarat că acțiunea are loc undeva după cea a precedentului episod al seriei, Ultimul Jedi. Ascensiunea lui Skywalker va fi lansat spre finalul acestui an. Sunt și câteva surprize sugerate de trailer – deși la finalul episodului VI, întoarcerea Jedi-ului, părea că a murit, Împăratul Palpatine pare să își facă apariția în acest nou episod. Asta pentru că râsul său sinistru este auzit la finalul trailerului. De asemenea, în filmulețul de două minute apare pentru scurt timp și Prințesa Leia, jucată de regretata actriță Carrie Fisher. Ea o îmbrățișează pe Rey (Daisy Ridley), în timp ce vocea lui Luke Skywalker se aude spunând: “Vom fi întotdeauna alături de tine. Nimeni nu a dispărut cu adevărat vreodată.”

Citeste si aceasta stire:  Dirijor de geniu, acuzat de bullying

Carrie Fisher a încetat din viață în însă  realizatorii filmului au putut folosi imagini tăiate la montaj din precedenta producție, The Force Awakens.

You may also read!

”Pistolarul” îl țintetște pe ”Rege”” Patronul lui PAOK Salonic îl dă în judecată pe Hagi!

Supărat că Gheorghe Hagi l-a numit ”pistolar” într-un interviu, patronul campioanei Greciei, PAOK Salonic, rusul Ivan Savvidis, a anunțat

Read More...

Scandalul continuă! Românii ameninţă că nu intră pe teren la meciul cu Germania

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal U21, din Italia, după 0-0 cu Franţa, însă Naţionala noastră

Read More...

Egal pe teren, bătaie în tribune

România s-a calificat în semifinalele Euro U21 la fotbal, după un meci nul, 0-0, contra Franței, și, de asemenea,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora