Activitate pentru Școala Altfel: pictura cu nisip colorat, activitate creativă pentru copii, cu multe avantaje

In Stiri de ultima ora din lifestyle
YKO-15-2(1)

În contextul în care Școala Altfel se va desfășura în mod diferit în 2021 față de anii anteriori, multe cadre didactice caută soluții interesante pe care să le poată pune în aplicare și care în același timp să fie atractive pentru copii. O variantă accesibilă, care poate fi implementată oriunde în țară, este o activitate de pictură cu nisip colorat.

Ideea este potrivită copiilor de orice vârste, de la grupa pregătitoare și până la clasa a opta, în învățământul primar și gimnazial. Desigur, în funcție de vârsta copiilor, se pot alege seturi cu un nivel de complexitate mai mic sau mai mare. Există kituri de pictură cu nisip colorat inclusiv potrivite copiilor de grădiniță sau celor de liceu (de fapt, inclusiv adulților).

“Avem tot mai multe întrebări și solicitări din partea învățătorilor, educatorilor și a profesorilor cu privire la comenzi de seturi de pictură cu nisip colorat pentru Școala Altfel. O astfel de activitate poate fi de fapt realizată oricând la școală, fiecare copil cu setul său individual. Poate fi ales un kit identic pentru fiecare copil (oricum fiecare planșă desenată va fi unică, grație deciziilor originale ale copiilor) sau se poate merge pe varianta cu seturi diferite, dar cu un nivel similar de dificultate. În calitate de importator, firma noastră are stocuri suficiente, la prețuri minime, și poate livra produsele prin curier în orice localitate”, explică reprezentanții magazinului online www.happyart.ro.

Citeste si aceasta stire:  Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pentru Școala Altfel sau pentru alte activități desfășurate la școală, cel mai convenabil este să se plaseze o comandă comună pentru toți elevii, pentru a se obține reduceri substanțiale. În fiecare set de pictură cu nisip colorat sunt incluse toate elementele necesare unei astfel de activități creative pentru copii: planșă specială, plicuri cu nisip în diverse culori, bețișor și folie de protecție. Procedura de lucru este inedită, îi va captiva pe copii, iar rezultatul final este unul demn de un tablou ce poate fi afișat acasă. Pentru cei mici, se pot alege seturi cu persoaje Disney, ilustrând de exemplu personaje precum Mickey & Minnie Mouse, prințese, imagini din Frozen (Elsa, Ana, Olaf), Cars și multe altele.

Cu ajutorul picturii cu nisip colorat, copiii își vor dezvolta atenția asupra detaliilor, îndemânarea, imaginația, creativitatea. De asemenea, este stimulat puternic simțul artistic. Seturile comercializate de HappyArt.ro sunt originale, conțin materiale de cea mai bună calitate, sigure pentru copiii cu vârstă de cel puțin 3 ani. Printr-o astfel de activitate creativă, artistică, orice copil se poate exprima astfel încât să își prezinte propria viziune, chiar dacă respectă anumite instrucțiuni de lucru. Prin faptul că rezultatul este unul spectaculos, crește stima de sine, încrederea în propriile forțe pentru astfel de activități handmade.

Citeste si aceasta stire:  O motocositoare este utila atunci cand aveti gradina!

O astfel de activitate la școală sau grădiniță este simplu de organizat de către cadrele didactice, dacă părinții sunt de acord să comande seturile de pictură cu nisip colorat. Prețurile sunt accesibile (de la doar 15 lei / set) și rezultă o activitate cu multe beneficii pentru copii, ușor de gestionat în orice context. Fiecare copil lucrează cu materialele proprii, deci sunt validate toate recomandările în contextul pandemiei. Desigur, o astfel de activitate pentru Școala Altfel este recomandată oricând, inclusiv când restricțiile actuale nu vor mai exista.

Conform Ministerului Educației și Cercetării, Școala Altfel este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari și a elevilor.

Magazinul online HappyArt.ro este dezvoltat de antreprenori cu mulți ani de experiență în realizarea de activități pentru copii de toate vârstele (de la activități creative, până la cele sportive sau de dezvoltare personală, inclusiv prin cursuri de aikido). Acum, exact ca într-un centru de activități, pictura cu nisip colorat este accesibilă acasă, la grădiniță sau la școală. Comenzile online pe happyart.ro sunt livrate rapid și pot include și alte produse, de exemplu seturi cu nisip kinetic.

Citeste si aceasta stire:  Luna august: vesti bune pentru aproape toate zodiile

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro