Cumparare de favoruri ? Picturi semnate de fiul lui Joe Biden se vand cu sume astronomice

In Stiri externe de ultima ora

Hunter Biden, fiul presedintelui american, e din nou in centrul unui scandal. Dupa fotografiile in care se droga, alaturi de femei goale, si dupa scandalul afacerilor facute cu China, Hunter Biden e iar in colimator.

Picturi purtand semnatura lui se vand la o galerie new-yorkeza contra unor sume de cel putin sase cifre. Actul artistic e destul de indoielnic, spun criticii de arta. Tablourile nu justifica pretul pentru care sunt cumparate. Republicanii, acum majoritari in Camera Reprezentantilor, se intreaba cine ar da sute de mii de dolari pe un tablou care, cel mai probabil, nu are nicio valoare artistica. Exista banuiala ca cei care le achizitioneaza sunt, de fapt, oameni care in acest fel cumpara diverse favoruri din partea presedintelui Joe Biden.

Proprietarul galeriei, chemat la audieri in Camera Reprezentantilor

Mai multi republicani din Camera Reprezentantilor fac demersuri pentru ca proprietarul galeriei newyorkeze Georges Berges, care se ocupa de vanzarea tablourilor lui Hunter Biden, sa vina in congres si sa dea explicatii. Presa independenta – atata cata mai e in SUA – a cerut galeriei lista cumparatorilor, insa s-a lovit de un refuz. Legea permite proprietarilor de galerii sa pastreze secretul asupra cumparatorilor. Congresmenii insa il pot convoca pe proprietar si, intr-o audiere cu usile inchise, ii pot cere sa dezvaluie lista celor care au scos sute de mii de dolari pentru lucrari artistice semnate de Hunter Biden.

Citeste si aceasta stire:  SUA trebuie să se pregătească pentru invadarea Taiwanului de către China

Potrivit lui James Comer, congresman Republican, unele dintre tablourile pictate de Hunter Biden, expuse de galeria newyorkeză Georges Berges, au costat pana la 225.000 de dolari. Si s-au vandut rapid !

Republicanii subliniaza riscul ca oamenii de afaceri sa cumpere operele lui Hunter Biden doar pentru a intra in gratiile Casei Albe. Galeria care vinde lucrarile lui Hunter Biden a refuzat, deocamdata, sa faca orice comentariu in presa.

Monica

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro