Final pentru Game Of Thrones. Sute de mii de fani, dezamăgiţi de ultimul episod

In Stiri culturale de ultima ora

Cel mai scump serial de televiziune din lume, Game of Thrones, difuzat de canalul HBO, a ajuns la final, însă i-a lăsat pe fani cu un sentiment de dezamăgire. Şi asta pentru că, scriu site-urile de ştiri, finalul celei de a 8-a şi ultime serii a fost unul mai puţin spectaculos, în contrast cu fiecare sfârşit al celorlalte 7 serii. Sute de mii de fani au semnat o petiţie publică online, încă de la difuzarea episodului 5, penultimul al ultimei serii, prin care li se cere scenariştilor să rescrie scriptul. Între seria a 7-a şi cea de a 8-a a existat o pauză de aproape doi ani, aşa că fanii se aşteptau la un final spectaculos. Însă, realitatea i-a dezamăgit. “Nu există nicio îndoială că acest sezon a fost o afacere grăbită”, a comentat ziarista Lucy Managan în cotidianul The Guardian. “Episodul conţine şanse ratate, gesturi de bunăvoinţă risipite şi eşecuri de a face dreptate personajelor din film sau chiar actorilor. Dar finalul s-a ridicat la nivelul aşteptărilor”, a scris ziarista.

Citeste si aceasta stire:  Dirijor de geniu, acuzat de bullying

Nu a fost singurul comentariu critic din presă la adresa serialului, considerat cel mai scump din lume, pentru că filmarea unui episod din ultima serie a costat 15 milioane de dolari. Forbesc scrie: “Rateurile din final s-au datorat în mare parte din cauza grabei”. De asemenea, jurnaliştii susţin că şi evoluţia personajului Daenerys Targaryen a fost un pic forţată şi a dezamăgit un pic pentru că ar fi putut deveni unul dintre cele mai incredibile personaje de serial TV. Dar, cu toate criticile faţă de unele scene sau personaje, concluzia unanimă este că Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale de televiziune produse vreodată.

În apărararea serialului a fost însă cunoscutul scriitor de science-fiction Stephen King. “A existat foarte multă negativitate cu privire la final, dar cred că s-a întâmplat acest lucru pentru că oamenii nu vor să existe un final”, a comentat scriitorul pe o reţea de socializare. Imediat după difuzarea ultimului episod, mai mulţi actori din distribuţia serialului au postat mulţumiri aduse colegilor de platou şi echipei de filmare.

Citeste si aceasta stire:  Ivana cea groaznica, un nou film produs de Ada Solomon, a fost cumparat de Syndicado Film Sales

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora