În următorul concediu ia cu tine cardul Revolut

In Stiri de ultima ora din lifestyle
brown-leather-duffel-bag-1058959

Probabil ai auzit și tu în ultima vreme vorbindu-se din ce în ce mai mult despre cardul Revolut. Dar ce este acest serviciu, cum de este el atât de lăudat de către toată lumea și de ce trebuie neapărat să îți faci și tu un astfel de card înainte de a pleca în călătorie? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul în articolul care continuă puțin mai jos.

Dar înainte de toate, haide să vorbim puțin despre ce este Revolut, mai exact.

Ce este Revolut?

Revolut este un serviciu bancar online, ce a fost lansat destul de recent – în luna iulie a anului 2015 – în Marea Britanie, grație unei campanii foarte reușite de crowdfunding. Succesul aplicației a fost aproape instant, iar de atunci tot mai mulți oameni aleg să facă banking, mai simplu, grație acestei companii fintech.

Printre principalii utilizatori ai băncii sunt persoane care călătoresc mult, în special în străinătate. În cele ce urmează vom explica de ce cardul Revolut este extrem de util pentru deplasări în afara țării.

Card bancar foarte sigur

În primul rând, contul Revolut vine cu un IBAN deschis în Anglia, dar și cu un card bancar atașat. Acest card este unul de-a dreptul revoluționar, în sensul că vine cu o mulțime de sisteme de siguranță. Dintre ele, putem aminti următoarele:

  • Protecție clasică prin cod PIN de patru cifre și 3D Secure la plățile online
  • Activarea și dezactivarea cardului și a plăților contactless cu o simplă apăsare de buton din aplicație
  • Primirea notificărilor la fiecare plată realizată, indiferent de valoarea acesteia
  • Setarea de limite bancare zilnice sau lunare, ce nu pot fi depășite
  • Securizarea cardului prin locație – dacă telefonul se găsește într-o altă locație față de cea a cardului, tranzacțiile sunt blocate automat
  • Protecție prin amprentă, dacă telefonul mobil suportă un astfel de serviciu
  • Carduri virtuale de unică folosință – ideale pentru realizarea de plăți online mai sigure, fără să îți fie teamă că cineva ți-ar putea fura datele de cont (după efectuarea unei tranzacții pe internet, cardul este șters, iar unul cu un număr și CVV noi apare în locul lui)
Citeste si aceasta stire:  Cum este sarbatorita noaptea de Halloween in diferite colturi ale lumii

Cele mai bune schimburi valutare

Aplicația Revolut permite deținerea a celor mai populare 29 monede în conturile virtuale (inclusiv RON). Mai mult, grație unui sistem foarte bine implementat, absolut toți utilizatorii serviciului pot efectua schimburi valutare la cursuri interbancare, ce sunt actualizate în timp real.

Clienții ce dispun de un cont Standard vor putea efectua schimburi valutare în valoare de maxim 20.000 lei pe lună, în vreme ce utilizatorii Metal și Premium nu au limită superioară.

Ne vedem nevoiți să amintim faptul că în week-end se percepe un comision de 0.5 % pentru astfel de tranzacții, cum de altfel se întâmplă și în cazul conturilor Standard, după depășirea limitei impuse.

Bonus la crearea de conturi noi

Orice client nou care se decide să își activeze un card Revolut, va primi un bonus de 25 lei, în momentul în care își încarcă propriul cont cu minim 50 lei, accesând acest link.

În plus, vor beneficia și de transportul gratuit al cardului până la adresa dorită, serviciu care în caz contrat ar costa între 25 și 55 lei.

Citeste si aceasta stire:  Tricouri barbati personalizate, comode la purtat si placute la privit

Transferuri bancare gratuite

Un alt mare avantaj cu care vine aplicația Revolut este acela că utilizatorii beneficiază de transferuri bancare 100 % gratuite. Indiferent de banca celui care primește banii sau de moneda locală, nu trebuie plătit nici un fel de comision sau taxă.

Mai mult decât atât. În cazul în care transferul se face într-un cont cu monedă diferită față de cea a celui care trimite banii, schimbul valutar este efectuat automat la valori interbancare.

Retrageri gratuite de numerar

Prin intermediul cardului Revolut, clienții pot face plăți prin POS sau retrageri de numerar de la bancomatele din lumea întreagă, fără să plătească vreun comision și beneficiind de aceeași rată de schimb avantajoasă.

Spre exemplu, dacă utilizatorul se găsește în România, dar nu are decât EUR în cont, la efectuarea de retrageri de la bancomat, va primi automat RON, paritatea monedelor fiind calculată la un curs valutar interbancar.

Mare atenție, totuși, la faptul că fiecare tip de cont va avea o limită maximă setată pentru tranzacțiile cu cash. După depășirea ei se va aplica o taxă de 0.5 % din sume, taxă care se va opri și pentru operațiuni în timpul week-end-ului.

Citeste si aceasta stire:  Cat de aproape suntem de a avea in farfurii carne crescuta in laborator ?

Totodată, trebuie să fim atenți la ce fel de bancomat utilizăm, pentru că există multe astfel de aparate în capitalele europene care percep, din start, un comision. Cele ce țin de bănci, în schimb, sunt sigure.

Concluzii

Citind toate beneficiilor prezentate mai sus, este simplu de înțeles de ce persoanele care călătoresc în străinătate aleg să utilizeze cardul Revolut drept principalul instrument de plată, indiferent de țara în care se află sau de moneda locală.

Dacă și tu dorești să devii client al companiei fintech, tot ce trebuie să faci este să dai click pe unul dintre link-urile de mai sus.

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro