Schimbari la WhatsApp: parasirea grupurilor fara ca ceilalti sa stie si selectia celor ce stiu daca sunteti online

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

 WhatsApp a anuntat o serie de schimbari. Astfel, va permite utilizatorilor sa paraseasca grupurile fara a-i notifica pe ceilalti membri si sa controleze cine poate vedea cand sunt online.

Actualizarile de confidentialitate se aplica incepand cu luna august. “Vom continua sa cream noi modalitati de a va proteja mesajele si de a le pastra la fel de private si sigure ca si conversatiile fata in fata” –  precizeaza Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care detine WhatsApp.

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global. In prezent, cand un utilizator paraseste un grup apare o notificare in partea de jos a conversatiei prin care ceilalti membri ai grupului sunt informati de acest lucru. Cu noile setari, doar administratorii grupului vor fi anuntati cand cineva pleaca din grup.

Ca si alte platforme de mesagerie, WhatsApp permite deja utilizatorilor sa trimita mesaje care dispar dupa un anumit timp.

De asemenea, in timp ce un utilizator are deja posibilitatea de a dezactiva o functie care ii informeaza pe altii daca a citit un mesaj, nu poate ascunde faptul ca este online.

Citeste si aceasta stire:  Cum să te aperi de atacurile cibernetice?

Cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp vor avea, de asemenea, posibilitatea sa-i impiedice pe altii sa faca screenshots – capturi de ecran – ale mesajelor menite sa fie vazute o singura data, care sunt concepute sa dispara dupa ce au fost deschise.

Sistemul de blocare a capturilor de ecran este in prezent in faza de testare, a precizat WhatsApp. Va fi disponibil în curând pentru utilizatori.

WhatsApp afirma ca platforma se concentreaza pe caracteristici care permit utilizatorilor sa aiba control mai mare si mai multa confidentialitate in cazul mesajelor. “Consideram ca WhatsApp e cea mai sigura platforma unde puteti avea o conversatie privata. Niciun alt serviciu global de mesagerie nu asigura acest nivel de securitate pentru mesaje, mesaje media si vocale si apeluri video” –  a declarat Ami Vora, manager de produs al WhatsApp.

Monica

You may also read!

set chiuveta baie

Cat costa sa-ti renovezi baia in 2022?

Cand evaluezi costul renovarii baii tale, exista diverse elemente de luat in considerare. Vrei o baie cu aspect scump,

Read More...
pexels-bulat-khamitov-4624684

Sporturile minții sunt sporturi de-a dreptul

Mulți spun că sporturile propriu-zise implică neapărat și efort fizic. Ei bine, nu e complet adevărat. Există o întreagă

Read More...

Canada renunta la toate restrictiile de calatorie privind COVID, inclusiv la conditia vaccinarii

Autoritatile canadiene au anuntat ca, de la 1 octombrie, se elimina orice restrictii legate de COVID, iar calatorii care

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora