4 criterii importante pentru alegerea celei mai bune firme de contabilitate

In Stiri de afaceri de ultima ora
contabilitate firma mica

Pentru orice firma, indiferent de marimea acesteia, partea financiara este esentiala, atat pentru sustinere cat, mai ales, pentru dezvoltare. Prin urmare, orice companie are nevoie sa apeleze la serviciile unei firme de contabilitate sau sa organizeze in cadrul firmei un departament financiar-contabila care sa se ocupe cu toate problemele si situatiile necesare.

Pentru ca angajarea personalului calificat genereaza de cele mai multe ori mai multe costuri, firmele mai mici aleg sa apeleze la o firma de contabilitate. In ciudat faptului ca piata muncii abunda de contabili si experti, este destul de greu de gasit o firma buna, intrucat nu este important de cautat doar dupa sintagme care vizeaza accesibilitatea financiara a acestor servicii, precum pretul contabilitatii pentru firma mica, ci sunt numeroase alte aspecte de care trebuie sa se tina cont.

In continuare sunt prezentate cateva directii care trebuie avute in vedere atunci cand se alege un viitor partener pe partea financiar-contabila.

Portofoliul firmei

Citeste si aceasta stire:  Bancile centrale cumpara tot mai mult aur

Portofoliul este foarte important atunci cand se incepe o colaborare, mai ales in cazul unei firme de contabilitate. Experienta isi spune cuvantul, e adevarat, insa mai important este de vazut daca firma respectiva a avut colaborari similare in trecut, intrucat acesta va fi un mare plus. Fiecare nisa are specificul ei, iar contabilii care au mai lucrat deja pe nisa respectiva sunt familiarizati cu regulile si reglementarile existente in domeniul respectiv.

De altfel, ar fi de ajutor o firma specializata in mai multe arii de activitate, pregatita pentru a face fata cu brio oricaror schimbari ce pot surveni la nivelul companiei.

Feed-back-ul altor clienti

Potrivit Keez.ro, este recomandat ca viitorul partener sa incerce sa afle experienta clientilor sau fostilor clienti cu firma de contabilitate respectiva. In acest scop, clientii pot fi abordati in mod direct si intrebati daca doresc sa-si ofere un punct de vedere cu privire la serviciile de care au avut parte. De regula, firmele cu clienti multi se bucura de o reputatie buna, insa nu strica niciodata o verificare.

Citeste si aceasta stire:  A avut loc lansarea primului tractor 100% romanesc - TAGRO

Pretul serviciilor unei firme de contabilitate

Antreprenorii la inceput de drum cauta solutii cat mai avantajoase pentru bugetul firmei. Totusi, un lucru e cert: intotdeauna calitatea costa. Serviciile de contabilitate sunt esentiale pentru bunul mers al firmei, asa ca nu este un sector in care sa se faca rabat de la calitate. O firma de contabilitate buna va avea preturi pe masura, dar acest lucru nu inseamna ca un pret contabilitate firma mica va fi unul inaccesibil.

Disponibilitate si comunicare deschisa

In orice companie exista numeroase situatii urgente in care este necesara interventia unui contabil, asa ca e nevoie ca personalul firmei de contabilitate sa fie disponibil oricand pentru solutionarea cererilor urgente. In plus, e important ca firma sa se dovedeasca deschisa la comunicare oricand, oferindu-le clientilor tot suportul necesar. Dialogul constructiv este cheia reusitei in acest sector de activitate.

Asadar, o firma de contabilitate buna este un sprijin important pentru dezvoltarea unei afaceri. Este necesar ca documentele sa corespunda prevederilor legale, sa fie redactate in timp util si toate rapoartele si actele intocmite sa reflecte situatia financiara reala a firmei.

Citeste si aceasta stire:  Cele 5 beneficii ale relatiilor publice - Creste autoritatea firmei si construieste relatii strategice

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora