Idei de cadouri pentru angajații tăi

In Stiri de afaceri de ultima ora
poza 3

Ai reușit să îți creezi propria afacere, iar lucrurile au mers bine pentru tine. De la an la an ai evoluat foarte mult, iar acest lucru nu poate decât să te mulțumească. La succesul tău în afaceri au contribuit din plin și angajații tăi, așa că pentru a le arăta că efortul lor contează pentru tine, le poți mulțumi verbal, îi poți lăuda, dar le poți oferi și unele cadouri, din când în când. Nu ai nici cea mai vagă idee despre ce ai putea să le dăruiești? Nicio problemă, suntem aici pentru tine, pentru a-ți sugera unele dintre ele, și din care ai putea să te inspiri.

Obiecte vestimentare personalizate

Cu siguranță toți apreciem cadourile personalizate, iar acest lucru rămâne valabil și în cazul cadourilor pe care le poți oferi angajaților tăi. Obiectele vestimentare sunt de preferat, iar pentru a le personaliza adaugă pe ele logo-ul companiei tale. Atenție, locul ales pentru imprimarea lui să fie suficient de discret pentru a nu deranja, dar în același timp vizibil pentru ceilalți, pentru că este o bună metodă de a te face mai bine cunoscuți. Un hanorac, o vestă, eșarfă, un tricou sunt câteva sugestii.

Dacă vrei să mergi mai departe, poți să personalizezi și alte obiecte pe care mai apoi să le oferi în dar salariaților tăi: cutie de pachet și termos, etui pentru ochelari, husă pentru telefon și multe altele.

Coșuri cadou

La finalul unui proiect important, în afară de mulțumirile și laudele verbale, dai lovitura cu cosuri cadou. Sunt apreciate de toată lumea, iar produsele care intră în alcătuirea lor sunt pe placul tuturor. Și aici le poți personaliza după cum vrei, poți să alegi varianta cu produse tradiționale, sau cele de lux, după cum dorești. Nu uita să strecori printre ele și un card de carton cu logo-ul firmei, cu câteva cuvinte trecute pe spate, semnat chiar de tine.

Citeste si aceasta stire:  Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

De asemenea, acest gest este foarte apreciat și de Sărbători, și nu te poți plânge că nu găsești cosuri Craciun, perfecte în această perioadă. Și, un plic în care să strecori și o recompensă financiară și o scrisoare de mulțumire, trebuie să se regăsească în coșul pe care îl oferi acum în dar. Moșul chiar va fi unul generos în acest an, nu?

Plantă de birou

Decorarea spațiului de lucru ne face să ne simțim mai bine, deoarece parcă biroul nu mai este chiar atât de impersonal acum. Dar, cum nu există posibilitatea ca acesta să fie decorat chiar după bunul plac, o plantă decorativă este o idee bună. Alege una naturală, deoarece va purifica aerul din jur, te va face să te simți mai bine și va crește puterea de concentrare.

O zi la SPA sau o ședință de masaj

Pentru a mai scăpa puțin din stresul acumulat la muncă, o zi petrecută la SPA este perfectă. Așadar, o nouă sugestie de cadou care va fi foarte apreciată de angajații tăi. Dacă însă nu ești dispus să cheltui atât de mulți bani, o ședință de masaj, la final de săptămână, este o modalitate excelentă de a începe un week-end relaxant, mai ales după ce ai petrecut ore lungi în fața monitorului calculatorului.

Citeste si aceasta stire:  4 criterii importante pentru alegerea celei mai bune firme de contabilitate

Voucher cadou

Un voucher cadou, cu reduceri la anumite produse și servicii sunt oricând bine venite. Poți să le obții chiar ușor, prin negocieri cu partenerii de afaceri. Atunci când le vor primi, angajații tăi le vor aprecia cu siguranță, și chiar le vor folosi din plin. Vor fi atât o recompensă pentru efortul depus, cât și o motivație excelentă. Și, câteva exemple pentru tine: abonament la sală, la un salon de înfrumusețare, un club sportiv, sau poate anumite reduceri în anumite magazine.

Cărți

Oricât am fi de ocupați, este important să citim măcar 5 pagini pe zi. De aceea, un cadou foarte inspirat pentru angajații tăi ar putea fi o carte dintr-un domeniu despre care știi că îi interesează. Sau, chiar și o carte motivațională este tot o sugestie excelentă. Vrei să ridici puțin ștacheta? Atunci ce părere ai despre un abonament la o bibliotecă virtuală, un ID și o parolă pentru a avea acces la un site de unde pot citi ceea ce îi interesează. Eventual, dacă sunt mai mulți cu această pasiune pentru lectură, organizarea unui club de carte, care să aibă loc o dată pe lună nu este o idee chiar atât de nebunească.

Decorațiuni

Un obiect decorativ pentru birou este perfect pentru a oferi un nou look acestuia. În acest fel le încurajezi creativitatea, iar ei vor aprecia preocuparea ta. Oferirea unui obiect decorativ mic, dar de efect, este perfectă. Poți să dăruiești o cană personalizată, un calendar de birou, sau poate tablouri canvas, inscripționate cu peisaje sau mesaje personalizate, care să îi facă pe salariații tăi să se simtă mai bine atunci când privirea li se oprește asupra lor.

Citeste si aceasta stire:  Banca Centrală a Elveţiei creditează Credit Suisse

Oferirea unor cadouri pentru angajații tăi nu este un semn de slăbiciune din partea ta. Dimpotrivă, în acest fel le arăți că sunt importanți pentru tine, că îți pasă de ei și nu sunt doar niște simple unelte prin care îți atingi mai ușor scopurile. Oamenii au nevoie de motivație, iar aceasta poate să vină nu numai cu ajutorul unei promovări sau recompense financiare, ci și cu mici gesturi care să le completeze. Un feed-back onest, cuvinte de laudă, apreciere sau mulțumire, iar dacă la toate acestea se mai adaugă și câteva cadouri, poți fi sigur că echipa ta va deveni, rapid, una dintre cele mai bune. Pentru că da, chiar vor veni la serviciu cu plăcere, și vor fi mult mai motivați să dea totul pentru ca afacerea ta să fie una de succes.

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro