Targul de carte Gaudeamus se desfasoara online

In Stiri culturale de ultima ora

Iubitorii de lectura se pot bucura si in acest an de evenimentul cel mai important dedicat cartii – Targul Gaudeamus. Incepe pe 1 martie si va dura pana in ultima zi a lunii martie, dar totul va fi online, din motive de pandemie.

Este pentru prima oara cand Targul Gaudeamus se desfasoara online. Participa aproape 70 de edituri, iar de la aceasta editie-marton nu vor lipsi obisnuitele evenimente: lansari de carte, prezentari, interviuri cu scriitori, totul online.

Standurile virtuale ale participantilor, semnalate ca atare in paginile de prezentare din secţiunea “Târg virtual”, de pe www.gaudeamus.ro, vor putea fi accesate incepand cu 1 martie. Cititorii vor putea cumpara carti prin plasarea comenzii in magazinele online. Mai multe edituri ofera discounturi, transport gratuit si alte surprize.

Targul Gaudeamus isi pastreaza caracterul generalist, in ceea ce priveste oferta de carte prezentata, dar pentru ca editia din acest an dureaza mai mult, vor fi adoptate tematici distincte, pe anumite intervale.

Citeste si aceasta stire:  Ion Caramitru 1942-2021

Astfel, prima saptamana e dedicata vocilor feminine din literatura, urmatorul interval – 9-15 martie – va fi rezervat genului non-fictiune, iar din 16 pana in 22 martie, nota dominanta va fi poezia si fictiunea. Ultimele zile sunt dedicate copiilor, cu lansari de carte pentru copii.

Evenimentele se vor derula exclusiv online si vor putea fi urmarite in direct pe site-u targului si pe paginile editurilor, inclusiv pe retelele de socializare.

Monica

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro