BRCC vă invită să vă alăturaţi evenimentului “Christmas Drinks 2023”

In Stiri de afaceri de ultima ora
Christmas Lunch (9)

În dată de 13 decembrie, ora 18:30, în cadrul elegantului Hotel Marmorosch (Sala de bal Vienna), Camera de Comerţ Română Britanică (BRCC) este încântată să vă invite la unul dintre cele mai importante evenimente de networking ale anului 2023.

Împreună vom sărbători cea mai deosebită perioadă a anului, în timp ce reflectăm asupra realizărilor din 2023, acest eveniment, ce comemorează aniversarea de 25 de ani a BRCC, va servi ca o platformă pentru a stabili obiective ambiţioase şi a discuta oportunităţile ce vor răsări în 2024.

În cadrul acestei întâlniri exclusive, veţi avea şansa de a crea noi relaţii cu profesionişti care vă împărtăşesc ideile şi pasiunile, dar şi de a consolida legăturile deja existente, acestea putând pune bazele unui nou an prosper şi armonios.

Informaţii de rezervare

Alegeţi să vă îmbunătăţiţi relaţiile profesionale la evenimentul de networking al BRCC şi asiguraţi-vă locul pentru a ne bucura împreună de un eveniment de Crăciun spectaculos!

Aveţi opţiunea de a achiziţiona bilete online prin următoarele link-uri:

Citeste si aceasta stire:  Gazprom isi doreste o cota mai mare pe piata europeana dupa o serie de exporturi record in 2018

Membrii BRCC – 250 RON (TVA inclus)

Non-membrii – 350 RON (TVA inclus)

În cazul în care doriţi factură fiscală, contactaţi BRCC.

Biletele nu pot fi rambursate după data de 1 decembrie, însă la discreţia organizatorului, există posibilitatea de a schimba numele persoanelor participante.

Contact

Pentru mai multe informaţii şi cereri, scrieţi pe email la iulia.serbanescu@brcconline.eu

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora